DERMAMEDIC: U SARAJEVU 29. OKTOBRA „NEAUVIA EXPERIENCE DAY“ :: Semberija INFO ::

 

DERMAMEDIC: U SARAJEVU 29. OKTOBRA „NEAUVIA EXPERIENCE DAY“


Dugo iščekivani event godine "Neauvia Experience Day" koji je veoma zainteresovao naučnu javnost, a u stručnoj organizaciji dr Marije Ristanović i njene ordinacije 'Dermamedic", generalnog zastupnika preparata prestižnog brenda Neauvia na prostorima BiH, održaće se 29. oktobra u hotelu "Europa" u Sarajevu.
 
Ovom prilikom želimo da pozovemo doktore medicine i stomatologije da se upoznaju sa naprednim Neauvia holističkim pristupom i jedinstvenim protokolom koji će pacijentima omogućiti prirodne i dugotrajne efekte podmlađenosti nakon izvedenih estetskih tretmana. Poziv je otvoren za drage kolege iz zemlje i regiona sa željom da nam se pridruže na ovom ekskluzivnom događaju i tako ostanu u toku sa najsavremenijim postignućima na području estetske medicine. I to uz eminentnog eksperta, dr Ernesta J. Pereza iz Madrida, čuvenog po izrazito važnim radovima, standardima i normama u estetskoj medicini i hirurgiji. 

Veliko nam je zadovoljstvo što će dr Ernesto J. Perez koji će biti naš oficijalni predavač, pored gostujućih lekara iz regiona, predstaviti kolegama svoje znanje, umeće i iskustvo, dok njegovu zavidnu biografiju ispisuju različiti poslovni angažmani kao što su govornik na kongresima i simpozijumima, učesnik na preko 200 edukacija u oblasti estetske medicine i mentor na obukama kao što je primena Botulinum toxin - a,   dermalnih filera, mezoniti, lasera i elektromedicinske tehnologije. Trenutno se nalazi na poziciji medicinskog direktora klinike FEMM na Odeljenju za estetsku medicinu i hirurgiju u Španiji.


 
Izuzetno nam je drago što ćemo biti domaćini ovog, do sada najvećeg susreta vrhunskih lekara u okruženju i iskreno se radujemo zajedničkom učenju, radu i druženju.
 
Dr Marija Ristanović, Dermamedic group 
Adresa : Atinska 6 , Bijeljina
Adresa : Hilandarska 38/1, Lukavica 
Kontakt telefon: 065 / 388-732
Kontakt telefon: 055 / 204-144 
Web:https://dermamedicgroup.ba/