DERMAMEDIC: WINE THERAPY ANTI-AGE TRETMAN LICA :: Semberija INFO ::

 

DERMAMEDIC: WINE THERAPY ANTI-AGE TRETMAN LICA


Foto: Ilustracija
Wine therapy je kozmetički tretman kojim se potiče prirodno obnavljanje kože, osigurava se opskrba kože hranjivim tvarima te se ublažavaju znaci starenja vidljivi na licu, vratu i dekolteu.
 
Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom. Tretman je namijenjen njezi zrele ali i suhe mlađe kože lica.
 
Grožđe sadrži veliki procenat vitamina, minerala, polifenola, voćnih kiselina i antioksidanta koji su neophodni za zdravu, lijepu i njegovanu kožu.
 
Wine therapy potiče mikrocirkulaciju i proizvodnju kolagena kao i izmjenu tvari te izlučivanje toksina iz vezivnog tkiva čime koža postaje mekša, svjetlija, brišu se tragovi umora a lice dobiva zdrav, sjajan i mladolik izgled.
 
Tretman uključuje njegu s pilingom, vitaminski wine koncentrat, wine hranjivu masku za lice te anti-age masažu lica vrata i dekoltea vitaminskom masažnom kremom.
 
Drage dame, tokom februara omogućili smo vam promociju da same ili sa mamom,sestrom, tetkom, drugaricama uživate kod nas!
 
1 tretman košta  35 km
2 tretmana koštaju 60 km
3 tretmana koštaju 75 km


Zakažite tretman u našem centru opustite se i uživajte u wine eliksiru!

Doživećete neverovatan hedonizam!

Vaš Dermamedic
065 889 782 Bijeljina
066 388 288 Sarajevo