Dermamedic: PROMO PAKET :: Semberija INFO ::

 

Dermamedic: PROMO PAKET


PROMO PAKET

5X Maderoterapija (30min)
5X Vakum podizanje zadnjice                                         (20min)
10X Limfne drenaže (15min)
10X Elektro stimulacije (15min)

PROMO CIJENA
????250KM????

Maderoterapija ili masaža oklagijama je oblik anticelulit masaže koji je postao veoma popularan u poslednje vreme a koji se izvodi specijalno dizajniranim oklagijama. Cilj ove tehnike je stimulacija limfne drenaže, čime se postiže kompletna detoksikacija i relaksacija celog organizma kao i eliminacija upornog celulita na nogama i bedrima!

Vakum podizanje zadnjice. Rezultat je zategnutija koža i raspoređena masnoća koja omogućava da zadnjica bude podignuta. Primenom ovog načina ulepšavanja tela dobija se pun, obao, lepo oblikovan, i naravno podignut gluteus (guza).
mfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.
Elektrostimulacija je fizikalna procedura kojom pomoću električnih podražaja izazivamo mišićnu kontrakciju. Provodi se sa svrhom stimulacije reaktivnosti mišića, mišićnoga tonusa, razvoja mišićne snage i hipertrofije mišića nakon ozljeda.

Vaša dr Marija Ristanovic i Dermamedic

Zakažite termin

Bijeljina 065/889-782
Ul. Atinska 6
Sarajevo 066/388-288
Ul. Hilandarska 38/1