TURISTIČKI VODIČ KROZ REPUBLIKU SRPSKU - UPOZNAJTE NAJPOZNATIJE ATRAKCIJE :: Semberija INFO ::

 

TURISTIČKI VODIČ KROZ REPUBLIKU SRPSKU - UPOZNAJTE NAJPOZNATIJE ATRAKCIJE


Čarobno mjesto na Vrbasu
 
Odavno planirate da posjetite Republiku Srpsku, ali vam svaki put nešto iskrsne i izjalovi planove? U ostvarenju svojih želja treba biti uporan, pa vam savjetujemo da nikako ne odustanete zbog toga što je ova država u državi zaista vrijedna vašeg vremena i posjete! Samo za vas izdvajamo najpoznatije simbole Republike Srpske, mjesta koja odišu tradicijom i nacionalnim posebnostima. Obiđite ih i uživajte u njihovoj nevjerovatnoj ljepoti i magiji koju nude svim svojim posjetiocima!



Ukoliko uskoro dolazite u Republiku Srpsku, savjetujemo vam da obavezno posjetite Banjaluku, njen kulturni i administrativni centar. Ovaj grad ponudiće vam brojne sadržaje i znamenitosti, koje će vam predstaviti Republiku Srpsku u najboljem svjetlu! Banjaluka nudi svojim posjetiocima veliki broj aktivnosti tokom cijele godine. Ako odlučite da je posjetite tokom proljeća ili ljeta, izdvajamo za vas jedan njen prepoznatljiv simbol - magičnu Krupu na Vrbasu. Ona je udaljena od centra Banjeluke svega dvadesetak kilometara. U pitanju je pravi mali raj za sve ljubitelje prirode. Krupa na Vrbasu je idealno mjesto za piknike i izlete, opuštanje u prirodi i druženje sa prijateljima. Na ovoj lokaciji možete vidjeti uređene pješačke staze, koje povezuju sva znamenita mjesta u okolini. Takođe, biće vam na raspolaganju više ugostiteljskih objekata, u kojima se možete odmoriti i uživati u bogatim ukusima tradicionalne kuhinje. Preporučujemo da svratite u restoran Kanjon ili Krupske vode, kao i u roštiljnicu Čukura, u kojoj se priprema najukusniji roštilj u gradu.

Banjaluka nije bez razloga kulturni centar Republike Srpske. Klikom na link, saznaćete sve što želite o ovom gradu i njegovim nezaobilaznim lokacijama.