DANAS JE DAN ZALjUBLjENIH :: Semberija INFO ::

 

DANAS JE DAN ZALjUBLjENIH


Crvena ruža je najprikladniji poklon

Dan zaljubljenih ne bi trebao biti jedini dan kada bi svojoj boljoj i ljepšoj polovini iskazali ljubav. On bi trebao biti svih 365 dana u godini.


Za ovaj dan poklon bi trebali kupovati unaprijed, a ne u posljednji čas. Da bi došli do pravog odabira poklona trebalo bi da osluškujete želje i potrebe svog partnera ili partnerke.  Ali, ipak, ovog dana nije bitan toliko poklon, nego je važno da ste voljeni i da nekoga volite.


Da bismo olakšali našim muškim sugrađanima koji još uvijek nisu odabrali poklon za svoje ljepše polovine, predlažemo im crvenu ružu ili neki divni buket cvjeća sa porukom'', predlažu iz cvjećare ,,Orhideja plus''.
-Pored crvene ruže, kupuju se buketi, korpice i cvjetne kutije. Ali, najvažnije je da je u svemu tome crvena ruža.  Iako je cvjeće generalno skuplje u odnosu na prošlu godinu, za svačiji džep se može naći prigodan poklon. Cijene se kreću od sedam konvertibilnih maraka, pa naviše“, rekli su u cvjećari „Orhideja plus“ i podsjetili da vrše i dostavu na kućnu adresu.

Semberija info