KAKO OČISTITI ORGANIZAM POSLE PRAZNIKA UZ POMOĆ AKTIVNOG UGLJA :: Semberija INFO ::

 

KAKO OČISTITI ORGANIZAM POSLE PRAZNIKA UZ POMOĆ AKTIVNOG UGLJA


Dakle, praznik je prošao i Vi treba da se vratite svakodnevnom životu i obavezama. Ali imate nekako neprijatan osećaj u predelu jetre i stomaka. Počinjemo da mislimo na to, sto smo juče jeli i pili.

Hajde da vidimo šta treba da uradimo da se ponovo osecamo dobro i „lako“. Prvo morate da izbacite sve toksine iz organizma, a u tome ce vam pomoći dobro poznate tablete aktivnog uglja.
 
Za medicinsku upotrebu, on se  uglavnom  pravi u kapsulama, tabletama ili prahu. Relativno je jeftin, bezbedan za upotrebu a može na jednostavan i prirodan način da reši dosta vaših problema.

Sigurno se pitate kako crni prah može da očisti vaš organizam.

Površina aktivnog uglja je negativno naeleketrisna. Za razliku od nje, toskini u telu su pozitivno naelektrisani i kao takvi se vezuju za njegovu površinu i ostanu zarobljeni u njegovim  porama.

Zajedno sa  njim, toksini se izbacuju iz tela kroz stolicu. Na sličan način deluje i spolja. Prikuplja toksine i nečistoće sa kože i zuba i zatim ih jednostavno isperete vodom.

Uzimajte aktivni ugalj do 4 dana, 1 tabletu (kapsulu) na svakih 10 kilograma. Porciju podelite u nekoliko faza u toku dana.

Aktivni ugalj kao lek za mamurluk
  
Imali ste burnu noć, opustili ste se i popili previše alkohola? Ukoliko znate ovako da se provodite, onda vrlo dobro znate i šta je mamurluk. Glavabolja, mučnina i opšta slabost traju dokle god ima viška alkohola u krvi, čak i onda kada osećaj opijensoti prestane. Za sam mamurluk nije toliko zaslužan alkohol, koliko svi oni drugi sastojci u alkoholnim pićima koji im daju aromu, miris , boju i slično. 

Za eliminisanje alkohola zadužena je jetra koja ga razlaže, a za eliminisanje ostalih toksina odličan je aktivni ugalj. Preporučena doza za internu upotrebu je od 2- 4 kapsule dnevno.

Očistite svoje telo i osećajte se lakši i slobodniji! Vodite računa o sebi!

Izvor: Femina