​Uklonite perut aspirinom :: Semberija INFO ::

 

​Uklonite perut aspirinom


Danas djevojke i žene imaju na raspolaganju bogat izbor sredstava za njegu kose. I pored toga, one ne prestaju tražiti neobične načine za poboljšanje izgleda svoje kose.

Tako, neke od njih koriste aspirin, koji se, inače, koristi u kozmetičke svrhe (često za lice, u smislu čišćenja kože od bubuljica, akni i mitisera).

Aspirinom možemo odstraniti suvišnu masnoću iz kose, čineći kosu mekom, sjajnom i bujnom. Mnoge žene imaju pozitivno iskustvo u stopostotnom uklanjanju peruti, prilikom njegovog korišćenja.
 
Princip djelovanja aspirina na kosu:
Aspirin možemo nazvati brzodjelujućim sredstvom. Koristi se, kako oralno, tako i za spoljnu upotrebu za poboljšanje izgleda kose, pri čemu se njegovo dejstvo zadržava na određeno vrijeme.
Aspirin ne hrani korijen dlake, već djeluje na spoljni izgled kose. Stoga je efekat uočljiv već nakon prvog korišćenja.
 
Kako primjenjivati aspirin za njegu kose:
Aspirin (andol) možete dodavati u maske za kosu, na taj način što ćete isitniti 3 do 4 tablete u prah.
 
Postoji i jednostavniji način njegove primjene. Treba samo isitniti 2 do 3 tablete aspirina i pomiješati ih sa neophodnom količinom šampona i tom smjesom oprati kosu, zadržavajući je na glavi 2 do 3 minute prije ispiranja. Trenutan rezultat će vas zadiviti.

Kako pokazuje praksa, najoptimalnije rješenje korišćenja takvog načina pranja kose je – jednom nedjeljno.
Imajte u vidu da je aspirin (andol) acetilsalicilna kiselina i važno je znati u kojim slučajevima ga ne treba koristiti. Tako, na primjer, aspirin ne treba koristiti u slučaju da imate suvu, tanku, lomljivu i oštećenu kosu. Najpogodniji je protiv masne kose koja se i veoma brzo prlja.


Agencije