POKOŠENO POLjE HIT DESTINACIJA :: Semberija INFO ::

 

POKOŠENO POLjE HIT DESTINACIJA


U ovo vrijeme, vrijeme društvenih mreža, kada je bitno da si prisutan u virtulenom svijetu, važan momenat u toj priči je i destinacija.

-Koliko je bitno da si onlajn, toliko je važno da na fejsbuku, instagramu... imaš dobre fotografije, zanimljive selfije'', pojašnjava jedna djevojka iz Bijeljine, koja kaže da nije važno njeno ime, jer je, tvrdi, svi njeni pratioci prepoznaju na društvenim mrežama.


-Treba izabrati originalno mjesto za selfi i biti drugačiji od ostalih. Međutim, ovdje je, ipak, sredina mala i lokacije se na fotografijama brzo prepoznaju, pa onda mnogi pohrle da se i oni tu slikaju, ali je važno da prvi izabereš originalno mjesto'', dodaje ova djevojka.

U posljednje vrijeme u Semberiji je top lokacija požnjeveno žitno polje. Naročito su zanimljiva polja sa rolo balama slame. Bez obzira na visoke temperature, na strnjacima u blizini grada, tokom čitavog dana, mogli su se vidjeti i mlađi i stariji kako poziraju pred objektivom. Mnogo je i mladih roditelja koji su sa svojim mališanima birali što ljepše mjesto na njivi kako bi i fotografija na društvenoj mreži bila što ljepša i originalnija.

Semberija info