Banjalučko pivo i na tržištu Srbije: Stari recept za novo vrijeme :: Semberija INFO ::

 

Banjalučko pivo i na tržištu Srbije: Stari recept za novo vrijeme


Prošlog ljeta „Banjalučka pivara“ je ponosno predstavila svoj „oživljeni“ brend - „Banjalučko pivo“. Potrošačima se veoma svidjela tradicionalna receptura koja nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena, a savremen izgled i dizajn je privukao i mnoge nove potrošače. 

U Banjalučkoj pivari ističu da su veoma zadovoljni uspjehom koje je Banjalučko pivo napravilo na tržištu Republike Srpske, kao i da su veoma uzbuđeni novom marketinškom kampanjom i plasiranjem na tržište Srbije. 
 
- Oživjeli smo stari recept i prilagodili ga novom vremenu. Tako je nastalo Banjalučko pivo, koje je napravilo fenomenalan uspjeh na tržištu Republike Srpske. Za samo nekoliko mjeseci postalo je jedno od najprodavanijih piva u zapadnom dijelu RS, a sve više se pije i u Semberiji i Hercegovini. Veoma smo uzbuđeni zbog izvoza u Srbiju i vjerujemo da će se „Banjalučko“ jednako svidjeti i potrošačima u Srbiji,” izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare. 

„Banjalučko pivo“ je „svijetli lager“ koji se odlikuje kvalitetom, usljed korištenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakteriše ga prijatna gorčina, postojana gusta pjena i privlačan  izgled pakovanja. Pored tržišta Srbije, Pivara namjerava da svoj novi brend rasprostrani cijelom regijom, ali i šire, kako bi što više potrošača uživalo u njegovom jedinstvenom ukusu.

​Semberija info