SOFIJA MILOŠEVIĆ TRUDNA SA LUKOM JOVIĆEM! :: Semberija INFO ::

 

SOFIJA MILOŠEVIĆ TRUDNA SA LUKOM JOVIĆEM!


Manekenka je lepu vest objavila na Instagramu

U jeku pandemije korona virusa koji je onesposobio čitav svet, Sofija Milošević objavila je da je trudna!
Srpska manekenka čeka dete sa fudbalerom Reala Lukom Jovićem, koji se nedavno vratio u Srbiju, a sa kojim je u vezi već duže vreme.

Oglasila se Instagramu, gde je objavila lepu vest - da će njih dvoje kroz koji mesec dobiti prinovu.

- Želeli bismo da podelimo sa vama lepu vest, imaćemo bebu!  - napisala je Sofija na društvenoj mreži uz njihovu zajedničku fotografiju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Toliko sam zahvalna što Luka može biti sa mnom tokom ovog perioda. Ne mogu ni da zamislim da sam bez njega u ovom teškom vremenu za ceo svet - dodala je lepa manekenka, a jasno je da se ovo odnosilo na trenutnu situaciju u svetu koji se bori sa opakim virusom COVID 19.

Podsetimo, Luka Jović je ovih dana na stubu srama srpske javnosti, nakon što je prekršio obavezni karantin da bi bio na rođendanu svoje devojke Sofije Milošević, a još više se "zakopao" optužbama na račun spskih lekara. Kasnije su procurili u javnost papiri koje je lično potpisao, gde se obavezao na karantin.

Luka je sada u karantinu sa devojkom Sofijom, odakle se i golasio, a postavlja se pitanje da li je pravi razlog njegovog povratka u Srbiju Sofijina trudnoća.
 
Napomenućemo da fudbaler Reala već ima jedno dete sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević, sina Davida koji je krajem februara napunio godinu dana.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio, jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturila brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - izjavila je ranije Sofija za Hello.

(Telegraf.rs)