Dermamedic vam predstavlja aparat za epilaciju najnovije generacije :: Semberija INFO ::

 

Dermamedic vam predstavlja aparat za epilaciju najnovije generacije


SNAGA MAGNUMA, POSLEDNjA RIJEČ TEHNIKE U SVIJETU VISOKO ENERGETSKIH DIODNIH LASERA
 
ATON magnum – 4D TECHLASER 1600W
 
Osim velike izlazne snage diode od 1600W, ovaj laser kao novitet uvodi i 4 talasnu dužinu od 940nm koja prodire dublje i uništava kapilare u samom korjenu dlake. Na taj način se lakše uklanjanju veoma svijetle i veoma tamne dlake.  Sonda je veće površine, dimenzija 12x20mm, i pojačanim hlađenjem kože tokom tretmana. Povećana površina kontaktnog dijela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, u kombinaciji sa „in-motion“ tehnologijom, garantuju bezbolne i izuzetno efektivne tretmane. Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.


 
IZVANREDNI REZULTATI
 
Diodni laseri su po svjetskim istraživanjima priznati kao najefikasniji laseri za trajnu epilaciju, jer je talasna dužina od 808nm pogađa standardnu dlaku još preciznije od 755nm talasne dužine Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji. Aton Magnum je laser velike snage od 1600W i samim tim se može porediti sa najjačim laserima svih poznatih Američkih i Evropskih proizvođača.
 
IZUZETNO EFIKASNI TRETMANI
 
ATON Magnum je specifičan po vrlo brzom uspjehu u trajnom uklanjanju dlaka. Rezultati sa ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući i posle 3 ili 4 tretmana, a sa 6 tretmana se obično smatra da je epilacija uspješno završena.


 
BRZO IZVOĐENjE TRETMANA
 
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primjenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja ATON magnum aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.


 
BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENjEM
 
Novi dizajn sondi, osim što obezbjeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni dio za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dijela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osjećaj bola.


 
PODMLAĐIVANjE
 
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tijela.
 
Zakažite Vaš tretman!
 
Atinska br.6 Bijeljina
 
065/889-782
 
Dr Marija Ristanović &Dermamedic Team