MAJA BEROVIĆ RIJETKO GOVORI O SUPRUGU, A OVAKO IZGLEDA NjIHOV ŽIVOT :: Semberija INFO ::

 

MAJA BEROVIĆ RIJETKO GOVORI O SUPRUGU, A OVAKO IZGLEDA NjIHOV ŽIVOT


Foto: screenshot Instagram
Muzička zvijezda Maja Berović napravila je odličnu atmosferu u klubu u Budvi, a kako kaže najveća podrška u svemu joj je suprug Alen.

Godinu dana pošto je nastupila u popularnoj diskoteci “Top Hill”, pjevačica Maja Berović ponovo se vratila. Kako su mnogi rekli, veče za pamćenje bilo je upriličeno muzičko-scenskim spektaklom, po kojem je pjevačica posljednjih godina i te kako poznata. Ova velika zvijezda današnjice uspjela je da publiku začara svojom nenadmašnom energijom i da natjera sve prisutne da plešu uz njene popularne pjesme. Produkcija je podignuta na zavidan nivo, prateći plesači su uveličali njen scenski nastup, a njen izgled i dojam parira bilo kojoj svjetskoj zvijezdi. Ređali su se hitovi “Harem”, “Devojačko prezime”, “Načisto”, “Neka stvar” i mnogi drugi, a Maja je nakon koncerta koji je trajao više od dva i po sata poručila:

– Ovo je najbolja energija koju dobijete od publike za vrijeme koncerta. Poslije nje ne mogu da zaspim od količine adrenalina. Za mene je svaki nastup novi izazov gdje je potrebno da se dodatno pokažete, vjerujem da sam ovog puta učinila da ovo veče mnogima ostane zauvijek u sećanju – rekla je Maja za Blic i dodala da joj najveća podrška suprug Alen koji je i na koncertu sve vrijeme bio uz nju:

– Vidite, godišnjicu braka sam proslavila u autu tako što smo putovali poslije koncerta u Ohridu za Budvu. Ni poklon nismo stigli da kupimo jedno drugom, a već sutra i prekosutra me čekaju novi koncerti i sve iz početka. Vjerujem da ćemo kada odemo na odmor stići da sve nadoknadimo. Volimo se i postoji ogromno razumijevanje i ljubav, te stoga sve je mnogo lakše – ističe pjevačica koje u posljednje vrijeme zaludila čitav region.

Na pitanje smatra li da će u nekom momentu talas muzike koji ona propagira proći, odlučno stoji pri stavu da je tek na početku ispisivanja muzičke istorije:

– Ne smatram da je ovo muzički talas koji će brzo proći već mu jednostavno treba dati vrijeme. Često govorim, Brena je osamdesetih punila sva prostranstva, Ceca je devedesetih ostvarila ogroman uspjeh i napravila brend, Joksimović u narednoj deceniji stvorio ogromne hitove i popularnost. Vjerujem da svako vrijeme ima svoje pjevače i muzički pravac – rekla je Maja i dodala:

– U oktobru ću izdati novi album, snimila sam sve pjesme i vjerujem da će biti bolji od zadnjeg. To su moje procjene. Isti su saradnici, mislim da će publika brzo pronaći omiljene pjesme.

Maja Berović je za koncert u Budvi izabrala zelenu kombinaciju koja joj je stajala fenomenalno. Mnogi su komentarisali da pjevačica izgleda nikad bolje i da joj kombinezon odlično stoji.

Inače, Maja važi za jednu od najzgodnijih pjevačica, a nedavno je rekla kako su za njenu figuru zaslužni dani i noći provedeni u teretani.

​(sroskainfo.com)