OBRAĆANjE PORODICE TANACKOVIĆ :: Semberija INFO ::

 

OBRAĆANjE PORODICE TANACKOVIĆ


Sa vjerom u Vaskrslog Gospoda i dobročinstvom svih ljudi, putem ove objave,želimo da se zahvalimo svima na svakom vidu pomoći i  obavijestimo da zaustavljamo dalje prikupljanje novca za liječenje naše ćerke Anđele.
 
Povodom apela za pomoć,zajedno sa ljudima dobre volje, uključio se i Fond solidarnosti „Duša djece“ , te je uplatio prvi predračun u iznosu od 150.000 eura na račun bolnice Malteser Krankenhaus St. Franziskus-Hospital Flensburg.
 
Nakon održanih humanitarnih bazara, koncerata, predstava, utakmica i mnogobrojnog sadržaja uvidjeli smo da kroz ovaj put nismo sami i time dugujemo veliku zahvalnost Fondu solidarnosti ,,Duša djece'' , Eparhiji zvorničko- tuzlanskoj, sveštenstvu, monaštvu i svim parohijama naše svete Crkve,  prijateljima, rodbini kao i svim privrednim subjektima i državnim institucijama te ljudima dobre volje svih  nacionalnosti koji su pokazali da granice nisu prepreka, a da je humanost na prvom mjestu.  
 
Anđela se trenutno nalazi u Flensburgu gdje je nastavak liječenja započet i nakon toga čvrsto vjerujemo da će se izboriti  sa bolešću, te nastaviti tamo gdje je i stala. Da živi život !
 
Zdravlje, sreću i svakolikog dobra od Gospoda, svima Vama želi porodica Tanacković!