UDRUŽENjE GLUVIH I NAGLUVIH - PROJEKAT DJECA SU NAM NAJVAŽNIJA :: Semberija INFO ::

 

UDRUŽENjE GLUVIH I NAGLUVIH - PROJEKAT DJECA SU NAM NAJVAŽNIJA


Foto
U Udruženju gluvih i nagluvih regije Bijeljina danas je uspješno  završen još  jedan projekat u korist boljeg obrazovanja gluve djece. Projekat DJECA SU NAM NAJVAŽNIJA finansirali su Gradska uprava Bijeljina i Savez gluvih i nagluvih Republike Srpske Banja Luka.


 
Kao i prošle  godine za ovu školsku godinu djeci iz udruženja obezbjeđena je cjelokupna oprema za školsku  2022/23 godinu. Za 19 učenika osnovnih i srednjih škola spremljeno je baš sve što treba.Ali nažalost kako reče koordinator projekta Dubravka Ostojić , nije bilo moguće obezbjediti i besplatne udžbenike za đake.


 
Nisu zaboravljene ni bebe članova ovog udruženja ..Za 4 mališana do 5 godina starosti donirani su paketi prehrambenih i higijenskih stvari za bebe. Nisu zaboravljene ni bebe članova ovog udruženja . .Za 4 mališana do 5 godina starosti donirani su paketi prehrambenih i higijenskih stvari za bebe.


 
Na ovaj način obezbjeđena je pomoć porodicama gluvih,koji se teško nose sa najnovijom krizom i poskupljenjima. U ime svojih članova djece i njihovih roditelja udruženje se zahvaljuje na donaciji Gradskoj upravi Bijeljina i Savezu gluvih i nagluvih Republike Srpske. Zahvaljujemo se i volonterima,prevodiocima znakovnog jezika,koji su nam i ovaj put nesebično pomogli.