DERMAMEDIC: Polako nam dolazi ljeto - Dovedite svoje tijelo do savršenstva na vrijeme! :: Semberija INFO ::

 

DERMAMEDIC: Polako nam dolazi ljeto - Dovedite svoje tijelo do savršenstva na vrijeme!


Polako nam dolazi ljeto.
Dovedite svoje tijelo do savršenstva na vrijeme!!!!

Promo paket

5X Toplo pakovanje
5X Kavitacija
5X Anticelulit masaža

119km


Zakažite termin

Bijeljina 065/889-782
Ul. Atinska 6

Sarajevo 066/388-288
Ul. Hilandarska 38/1

BODY WRAPING

Topla pakovanja protiv celulita su pakovanja koje se koriste u svrhu izbacivanja toksina iz organizma, putem znojenja. Uz pomoć  kreme za celulit i providne  folije dobijate fantastičan tretman.
Nakon toga slijedi kavitacija. Kavitacija je neinvazivni, potpuno bezbedan i mnogi bi rekli bezbolan tretman uklanjanja celulita i masnih naslaga. Žene širom sveta ga smatraju magičnim za mršavljenje i za zatezanje kože.
Stvara mehuriće u masnom tkivu.
Destabilizuje masne ćelije i uništava njihovu strukturu.
Stimuliše oslabađanje masti iz masnih ćelija.
Nakon kavitacije slijedi anticelulit masaza.

Priča o celulitu i njegovom uklanjanju je uvek aktuelna. Kažu da 90% žena ima ovaj problem. Sigurno nijednoj nije drago što ga ima, a većina njih intenzivno traga za rešenjem. U spektru rešenja nalaze se  anticelulit masaža.

Masaža protiv celulita deluje kao logično rešenje jer prstima i rukama pokušavamo da zgnječimo i usitnimo ružne grudvice pod našom kožom.

Neki upoređuju celulit sa pomorandžinom korom, ali ga je možda bolje uporediti sa loše umešenim testom. Onda kada testo dobro izmesite i usitinite grudve, ono postaje glatko, zar ne? Iste efekte očekujemo i na našoj koži, samo što mi baš i nismo pravljeni od brašna. Cilj ovog tretmana jeste razbijanje potkožnih masnih naslaga na tretiranom području.

Anticelulit masaža i njene prednosti

Masaža celulita je odličan način da se on razbije, a posebno je bitna kada imate baš jako izražen celulit koji formira velike grudve na vašem telu.

Postoje 3 stadijuma celulita  – od onog koji je vidljiv samo onda kada kožu stisnete prstima kao što je vodeni celulit, do onog koji je vidljiv golim okom i tvrd na dodir, a koji se naziva fibrozni celulit.


​DERMAMEDIC