U NEZNANjU 20 GODINA JEO PSEĆE KEKSIĆE :: Semberija INFO ::

 

U NEZNANjU 20 GODINA JEO PSEĆE KEKSIĆE


Foto
Jedan vozač dostave imao je naviku da svrati u prodavnicu na uglu po kutiju keksa svaki put kada napuni svoj kombi benzinom. Nakon 20 godina svraćanja u isu radnju otkrio je da su njegovi omiljeni "off-brand Digestives" zapravo keksići za pse.

Ne mogavši da obuzda smijeh, njegova kćerka je na Redditu podijelila nesrećnu grešku svog oca nakon što je otkrila da je slučajno jednom nedjeljno jeo poslastice za pse skoro 20 godina.

"Dakle, moj tata je govorio o povećanju cijena benzina i to ga je navelo da priča o radnji na uglu koju posjećuje svake nedjelje zbog paketa keksa. Išao je u svoju radnju oko 20 godina da uzme ove kekse. Rekao je da su mu oni omiljeni i da su jedina radnja u kojoj ih može naći. Kaže da je tražio u odjeljcima Tesco, Morrisons i Sainsbury’s keksa nije bilo to jest nije mogao da ih nađe", istakla je ona.

Kaže da je on nekoliko dana nakon ovog razgovora, donio kući paket tih njegovih keksića za jer je htio da pokaže koliko su dobri.

Nakon što je samo bacila pogled na paketić, kćerka je "prasnula u smijeh" i saopštila svom tati vijest o njegovim omiljenim keksima.

"Jasno kao dan na paketu, pisalo je da su to pseće poslastice. On jede pseće poslastice već 20 godina! Iskreno, ne mogu da verujem! Smijem se ovome već satima", dodala je ona.

Otac je rekao je da misli da su "off-brand Digestives" bili za ljudsku upotrebu tj. jelo zato što su okrugli i nisu "u obliku kosti".

Kćerka kaže da je odmah pozvala svoju sestru da je obavjesti o nesrećnoj grešci njihovog oca, rekavši da ni ona ne može da se nasmije.

"Nije mogao da vjeruje. Pitala sam ga da li će da ih ubuduće kupuje i jede, a on je rekao da nije odlučio. Ovo je bilo prije nedjelju dana, pa kada je danas otišao da sipa benzin, poslao mi je poruku da jednostavno nemaju isti ukus, a sada zna da su za pse!".