KAPUTI: TRI MODELA KOJA ĆE BITI NEZAOBILAZNA OVE JESENI :: Semberija INFO ::

 

KAPUTI: TRI MODELA KOJA ĆE BITI NEZAOBILAZNA OVE JESENI


Bez lijepog kaputa ne možemo zamisliti jesen i zimu. Pored toga što je uvijek u modi, kaput je i praktičan, jer grije taman onoliko koliko treba. Eleganciju dobijamo uz svaki autfit koji upotpunimo kaputom, bez obzira da li smo obuli patike, ravne čizme ili cipele na štiklu.
 
Razni krojevi i materijali omogućavaju da pronađete idealan kaput prema vašoj građi. Jedino se mijenjaju dezeni i boje iz sezone u sezonu. Ove jeseni i zime, pored klasičnih jednobojnih kaputa, nosiće se karirani i oni sa neobičnim, geometrijskim šarama.
 
Jednobojni kaputi
Pored jednostavnog kaputa u bež boji, koji se nosi iz sezone u sezonu, ove jeseni biće u modi i kaputi u nježnim, pastelnim nijansama ružičaste, žute, plave i lavanda boje.



Karirani kaputi
Karirani print je nekada bio i jako popularan, a posljednjih godina ponovo se vratio na velika modna vrata.
Iz sezone u sezonu mijenjaju se samo oblici i boje, ali jedno ostaje isto – karirano je sinonim za prefinjeni ukus i eleganciju.




Kaputi sageometrijskim šarama
Kaputi sa geometrijskim dezenom su samo za one smjele dame, koje vole da eksperimentišu kada su stilovi u pitanju. Jarke boje i različiti geometrijski oblici krase ovakve kapute, u kojima ćete sigurno biti primijećene, gdje god da se pojavite.


Semberija info