FILMOVI U CENTRU ZA KULTURU "SEMBERIJA" :: Semberija INFO ::

 

FILMOVI U CENTRU ZA KULTURU "SEMBERIJA"


U ponedeljak, 23.01.2023. godine u velikoj sali Centra za kulturu biće prikazane projekcije filmova u sledećim terminima:

-Film "Nevjerovatni Moris" u 18:00 časova
- Film "M3GAN" u 20:00 časova


O filmu "Nevjerovatni Moris":
Originalni naziv: Amazing Mauric
Žanr: animirana avantura
Režija: Toby Genkel,Florian Njestermann
Režija sinhronizacije: Dušica Novaković
Sinhronizovano
Pacovi! Oni su svuda... U korpi za hljeb, plešu po stolovima, kradu pite kuharu ispred nosa. Dakle, šta je potrebno svakom gradu? Dobar frulaš da ih namami. Tu na scenu stupa Moris, ulični mačak sa savršenom prevarom za zaradu novca. Svi su čuli za priče o frulašu i gradu punom glodara. Dakle, Moris je pronašao svog ličnog frulaša i pacove koji prenose kugu, kako bi prevario lakovjerne građane da mu daju mnogo novca. Sve ide po planu dok ne stignu u udaljeno selo Palačinkovačka banja gdje upoznaju Maliciju,djevojku opsjednutu knjigama, koja traži njihovu pomoć da razriješi misteriju svog grada...O filmu Film "M3GAN":
Originalni naziv: M3GAN
Žanr: horor
Režija: Gerard Johnstone
Uloge: Allison Njilliams, Violet McGranj, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten
Trajanje: 102 min.
Ona je više od igračke. Ona je dio porodice.
Najkreativniji umovi horor žanra – reditelj Džejms  Wan, koji je stvorio franšize Slagalica strave (Sanj), Podmuklost (Insidious) i Prizivanje zla (The Conjuring) i Blumhaus, producent filmova Noć vještica, Crni telefon i Nevidljivi čovjek— predstavljaju nam novo, svježe lice straha.
M3GAN je čudo vještačke inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Džema (Alison Njilliams iz filma Bježi!) tako da M3GAN može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik djeteta za koje je vezana. Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Violet McGranj, Prokletstvo kuće na brdu), Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da riješi oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posljedice.

Ulaznice po cijeni od 5 konvertibilnih maraka mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu.


JU Centar za kulturu "Semberija" Bijeljina