Zanimljivi kulturni i edukativni sadržaji narednih sedmica :: Semberija INFO ::

 

Zanimljivi kulturni i edukativni sadržaji narednih sedmica


Gradski menadžer Miloš Stevanović organizovao je prijeme za Udruženje "Mama M", Udruženje "Porodični krug", Udruženje likovnih umjetnika "Sveti Luka" i direktora Muzičke škole "Stevan Stojanović Mokranjac" s ciljem najave narednih dešavanja u Gradu, kao i u znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju.
Ovom prilikom gradski menadžer je napomenuo da ova udruženja i obrazovna ustanova organizuju niz zanimljivih kulturnih i edukativnih sadržaja tokom godine.



​Predstavnici ovih udruženja najavili su naredne događaje koje organizuju -  sutra, 28. septembra, u Centru za kulturu Udruženje "Porodični krug" će okupiti mlade istraživače na popularnoj manifestaciji "Noć muzeja", Udruženje "Mama M" za 26. oktobar najavljuje panel za trudnice u Centru za kulturu, dok Udruženje likovnih umjetnika "Sveti Luka" priprema izložbu posvećenu stogodišnjici završetka Prvog svjetskog rata, koja će biti postavljena 1. decembra u Galeriji Centra za kulturu.
Udruženje građana "Mama M" bavi se podrškom trudnicama i omladine, kao i organizacijom manifestacija koje su značajne za razvoj zdravog i odgovornog roditeljstva.
Evropska "Noć istraživača" se u Bijeljini održava po peti put za redom, a tradicija je da se svakog poslednjeg petka u septembru ova manifestacija održava širom Evrope. Cilj "Noći istraživača" je da se na zabavan način predstavi naučno-istraživački rad obrazovnih institucija