Plesni klub Studio Olena: Dva dana plesali u Vrnjačkoj Banji :: Semberija INFO ::

 

Plesni klub Studio Olena: Dva dana plesali u Vrnjačkoj Banji


Jedna od najvećih manifestacija u Srbiji je Vrnjački karneval. Tokom karnevalske nedjelje u julu Vrnjačka Banja postaje scena na kojoj se održava veliki broj maskenbala, festivala, koncerata, žurki, predstava, sportskih dešavanja...

Ove godine, po prvi put, u sklopu karnevala održan je festival igre Vrnjačka Banja Dance How u organizaciji direktora Aleksandra Milina i domaćina Maje Skenderović Bonić.Studio Olena se na festivalu predstavio u dva dana - 15. jula na festivalu igre i 16. jula kao specijalni gosti na koncertu Baletskog studia ,,Amadeys".

Prvi nastup na festivalu ovjekovječen je velikim aplauzom publike i specijalnim nagradama za koreografiju ,,Storm" besplatne kotizacije za Rimini i Požarevac Dance Now 2021. Koreografiju su izvele Mia Trifković, Una Mitrović, Jana Krtolina, Lana Krtolina, Elena Kosmajac i Tanja Dragić.

Koncert Baletskog studia ,,Amadeys" izveden 16. jula u prelijepoj karnevalskoj atmosferi, a uz nastup grupe predstavile su se Tanja Dragić koreografijom ,,Sreća" i Elena Kosmajac koreografijom,,Želim da plešem" .
Prelijepo druženje, uz upoznavanje znamenitosti Vrnjačke Banje, proteklo je u prelijepoj karnevalskoj atmosferi’’, potvrdili su iz Plesnog kluba ,,Studio Olena’’.

Semberija info