NAJAVA: Kabare Kao da sam te sanjao :: Semberija INFO ::

 

NAJAVA: Kabare Kao da sam te sanjao


U Centru za kulturu „Semberija“ Bijeljina, u četvrtak, 3. juna 2021. godine, biće održana  kabaretska predstava “Kao da sam te sanjao” koju će izvoditi glumci Vladan Savić i Kristina Savić uz klavirsku pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić.

Ova predstava je zamišljena kao veče poezije i muzike, u kojem će protagonisti Vladan Savić I Kristina Savić, govoriti najlepše stihove srpskih i svjetskih pjesnika, kao i uživo pjevati najlepše komponovanu poeziju, uz klavirsku pratnju pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić.

U predstavi” Kao da sam te sanjao” biće izvođeni stihovi Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana svetske i domaće poezije.

Predstava se bazira na čistoj emociji, koju pored recitovanja stihova, na najistančaniji način izaziva i anđeoski glas Kristine Savić, koja će, uz originalno adaptirane aranžmane, izvoditi dobro poznate balade, tako da se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu "Semberija" po cijeni od 10 KM.

Predstava će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Centar za kulturu Semberija