BIJELjINA: CENTAR ZA KULTURU NAJAVLjUJE KABARETSKO VEČE :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: CENTAR ZA KULTURU NAJAVLjUJE KABARETSKO VEČE


Centar za kulturu "Semberija" još jednom će obradovati sve Bijeljince divnom predstavom "Nas dve" u režiji Tatjane Kecman, koja ujedno i igra u ovoj predstavi, u kojoj pjeva Ana Radonjić.

Predstava govori o duhovitoj, zabavnoj i veoma atraktivnoj ženi, koja je opsjednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav. Jedna od “njih dve” bombarduje publiku receptima, savjetima i novim metodama za uspjeh u društvu, dok se druga, nježnija verzija nje same, pjesmom bori za ljubav, romantiku i “ono malo duše”.

Dvije potpuno različite žene spaja jedno kabaretsko veče u kojem se „spontano“ pjeva, glumi i nazdravlja životu. U ovim urbanim vremenima u kojima žene, zarad karijere, sve više zanemaruju sopstvenu prirodu, potrebu za ljubavlju i materinstvom, kabare se našao kao podrška prirodno lijepoj i nježnoj ženi.

Pozorišna predstava „Nas dve“, odigraće se u Centru za kulturu „Semberija“ u četvrtak, 18. februara, od 20 časova uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera. Cijena ulaznice je 10 KM.

​Semberija info - Lj. Božić