MILORAD JOVIČIĆ, SDS UGLjEVIK: PODSTICAJIMA RAZVIJATI AGRAR :: Semberija INFO ::

 

MILORAD JOVIČIĆ, SDS UGLjEVIK: PODSTICAJIMA RAZVIJATI AGRAR


Potrebno je podsticati i unapređivati ambijent za rad poljoprivrednika i njihovih domaćinstava, poručio je kandidat SDS-a za poslanika Milorad Jovičić iz Ugljevika.

-Nas koji smo davno preuzeli odgovornost za Ugljevik i naša sela i poljoprivrednike vezuje želja da se više i bolje izgrađuju sela, podstiče agrar, da svi oni koji mukotrpno rade na poljoprivrednim domaćinstvima imaju podršku svih nivoa vlasti, da naša mladost ostane u svom zavičaju, na svom kućnom pragu-rekao je Jovičić.

Oni koji se godinama bave poljoprivrednom proizvodnjom, prema Jovičićevim riječima dobro znaju, da se u lokalnoj vlasti, na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem, i njegovom ekipom, koja njega kao kandidata, svim srcem podrža, uvijek poštovao poljoprivrednik.

-Obećanja koja smo dali uvijek smo ispunjavali. I moramo i hoćemo da držimo riječ. A , da bismo mogli dalje, neophodno je da, kao ozbiljni i odgovorni ljudi, preuzmemo odgovornost i za druge nivoe vlasti. Ne bez razloga, jer znamo više i bolje od onih koji su, sada, na vlasti-podsjetio je Jovičić

Samo zajedno možemo da budemo bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na rad naših poljoprivrednika, istakao je Jovičić.