Borenović: Ne odustajemo, Jelena Trivić je pobijedila za predsjednika Srpske :: Semberija INFO ::

 

Borenović: Ne odustajemo, Jelena Trivić je pobijedila za predsjednika Srpske


BANjALUKA-Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da ne odustaju i da je Trivićeva pobijedila za predsjednika Srpske.


- Podatke koje smo objavili su tačni. Pravni tim priprema ozbiljne pravne radnje i vidjećemo šta se dešavalo tokom noći - rekao je Borenović i dodao da će sve detaljno ispitati i istražiti kako bi se ponovili izbori za predsjednika Srpske u velikom broju gradova.

Naglasio je da su na pojedinim izbornim mjestima otjerani posmatrači, te dodao da u rodnom mjestu Trivićeva nije osvojila nijedan glas i da to nikako nije logično.

- Prema nama Jelena Trivić je predsjednica Srpske. To je volja naroda - rekao je Borenović i dodao da sve nepravilnosti „češljaju“ pravni timovi PDP-a.

Potpredsjednica PDP-a  i kandidat za predsjednika Srpske Jelena Trivić navela je da su je ljudi iz njenog rodnog mjesta zvali i rekli da su glasali za nju a ona u tom mjestu nije imala glasova.

- Mnogo je neregularnosti, ne samo u Doboju i Zvorniku, već širom Srpske. Tražićemo da se izborni proces ponovi u Srpskoj, to je naš krajnji cilj - rekla je Trivićeva.


Glas Srpske