SLAVENKO RISTIĆ NA CENTRALNOM MITINGU SNSD-A U BIJELjINI: BIRAJTE IGRAČE ZA VELIKE POLITIČKE I PRIVREDNE UTAKMICE! :: Semberija INFO ::

 

SLAVENKO RISTIĆ NA CENTRALNOM MITINGU SNSD-A U BIJELjINI: BIRAJTE IGRAČE ZA VELIKE POLITIČKE I PRIVREDNE UTAKMICE!


- Republiku Srpsku poslije ovih izbora čekaju velike političke utakmice, utakmice u kojima ćemo se boriti da sačuvamo i našu slobodu i naša prava i naš nacionalni identitet. U toj velikoj političkoj utakmici borićemo se da sačuvamo i ekonomski i politički ojačamo našu zadužbinu – Republiku Srpsku. Za velike političke utakmice potrebni su veliki igrači, a Milorad Dodik i Željka Cvijanović to jesu – poručio je večeras u Bijeljini Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ristić je nakon centralnog mitinga SNSD-a  naglasio da Bijeljina u naredne četiri godine ima istorijsku šansu da postane jedan od najvećih i najvažnijih privrednih, obrazovnih, kulturnih i sportskih centara na Zapadnom Balkanu.

- Ovaj grad ima ogromne resurse za razvoj privrede i poljoprivrede. Nakon izbora Bijeljina i Semberija biće veliko gradilište. Biće to grad i region povezan auto – putevima sa Beogradom i bratskom Srbijom, kao i sa Banjalukom i zapadnom Evropom. Tu istorijsku priliku ne smijemo i nećemo propustiti i zato je potrebno da biramo najbolje među nama. Birajmo one koji će manje pričati, a više raditi, birajmo jake igrače koji će Bijeljinu i Semberiju predstavljati na najbolji način i obezbijediti da se glas građana ovog grada i ovog regiona sluša i uvažava – rekao je Ristić.

On je dodao da su najveći resurs Bijeljine i Semberije dobri i čestiti ljudi, u koje treba vjerovati i u koje se isplati ulagati.

- Dokazao sam to u privredi, dokazaću to i u politici. Veliki su projekti pred nama, projekti i poslovi koji Bijeljinu treba da pretvore u grad u koji će se vraćati oni koji su otišli, u koji će dolaziti domaći i strani investitori, u kome će se otvarati dobro plaćena radna mjesta. Imamo ozbiljne strategije i planove kako da oživimo sela i dodatno unaprijedimo poljoprivrednu proizvodnju i proizvodnju energije, kako da iskoristimo blizinu granice, rijeke Savu i Drinu, kako da rasteretimo velike i male privrednike i obezbijedimo veće plate u realnom sektoru. Uvjeren sam da moji Bijeljinci i Semberci neće pogriješiti i da će najboljima od nas dati šansu da realizuju ove planove i da ih na najbolji način predstavljaju u institucijama Republike Srpske – zaključio je Ristić.