ODRŽANA CENTRALNA TRIBINA SNSD-A U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

ODRŽANA CENTRALNA TRIBINA SNSD-A U BIJELjINI


Na Gradskom trgu u Bijeljini, večeras je održana Centralna tribina SNSD-a. Prisutnima na Trgu obratili su se kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, te kandidati iz IJ 6 za NS RS i kandidati iz IJ 2 za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH. Pored kandidata SNSD-a, bili su prisutni i koalicioni partneri SNSD-a.



-Došli smo u Bijeljinu da podnesemo izvještaj svega onoga što smo uradili. Mi želimo mir, sigurnost i izgradnju infrastrukturnih objekata. Ovdje u Bijeljini želimo dvije važne stvari, jedna je auto-put koji smo počeli da gradimo od Rače, a druga je izgradnja vodoutvrde koja treba da onemogući plavljenje ovih prostora. Pored niza stvari koje radimo, ovdje u Bijeljini bićemo apsolutno prisutni. Došao sam da napravimo novi savez sa ljudima ovdje, ovdje su naši vjerni aktivisti i želimo da sa njima zajedno provedemo ovo divno veče u nastojanju da se ohrabrimo. Pobjeda je naša“, poručio je Milorad Dodik, kandidat za predsjednika RS.



Željka Cvijanović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH istakla je da je sigurna u veliku pobjedu SNSD-a i da će Bijeljina i SNSD sa svim njihovim koalicionim partnerima doprinijeti velikoj pobjedi širom Republike Srpske.



-Nailazimo na veliku podršku i ljudi znaju šta smo radili u prethodnom periodu. Znaju da su sa nama sigurni, da je sigurna Republik, nadležnosti, plate i penzije i sve ono što je neophodno za naše građane. Osjećamo zaista dobar puls naroda i očekujem da ćemo i u Bijeljini doživjeti veliku pobjedu, kako za naše pojedinačne kandidate, tako i za zajedničke i koalicione“, zaključila je Cvijanovićeva.





Semberija info