ZAVRŠNA KONFERENCIJA RSS: POBJEDA ZA BOLjU BUDUĆNOST MLADIH U REPUBLICI SRPSKOJ :: Semberija INFO ::

 

ZAVRŠNA KONFERENCIJA RSS: POBJEDA ZA BOLjU BUDUĆNOST MLADIH U REPUBLICI SRPSKOJ


Kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić i predsjednik RSS Mladen Petrović poručili su građanima da su sigurni u pobjedu, nastavak zaštite Republike Srpske i prava srpskog naroda, kao i u jačanje privrede, ekonomije i industrije, za šta se više od petnaest godina zalažu Milorad Dodik i Željka Cvijanović.
 
Na završnoj konferenciji za novinare Republičke stranke Srpske /RSS/, kojoj je prisustvovalo više od 50 članova i aktivista RSS, Slavenko Ristić naglasio je da omladinci koji stoje uz njega govore više od svih političkih floskula, te da će onako kako je radio u privredi, raditi i kao budući poslanik.
 
- Zbog mladih i djece Republike Srpske sve ovo i činim. Zahvaljujem aktivistima i članovima RSS i svim saradnicima koji su bili uz mene tokom kampanje, a posebno SNSD-u na čijoj sam listi i koaliciji oko koje smo okupljeni. Samo nas jedinstvo može voditi naprijed, a osnovni cilj svih nas je stabilna i politički bezbjedna Republika Srpska – naveo je Ristić.
 
On je pozvao građane da na izborima izaberu one koji manje govore, a više rade.
 
- Birajmo ljude iza kojih stoje rezultati. Samo tako ćemo sačuvati Republiku Srpsku, zadužbinu koju su nam ostavili borci Odbrambeno-otadžbinskog rata. Moramo nastaviti da se borimo da nam stranci ne biraju vlast, nego da to čini ovaj narod – naglasio je Ristić.
 
Predsjednik RSS Mladen Petrović rekao je da je Republička stranka Srpske dala kandidata vrijednog pažnje, a da je cijeli tim pružio maksimum tokom prethodnih mjesec dana.
 
- Zahvaljujem svima na dobroj saradnji, a naša poruka je jasna – ne želimo da se vraćamo na početak jer Republika Srpska već 15 godina ima uspostavljene snažne institucije koje treba da unaprijedimo, a ne da degradiramo. Trebaju nam ljudi koji u svakoj situaciji imaju stav, a to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović – istakao je Petrović.
 
On je pozvao građane Semberije da izađu na izbore, pokažu društvenu odgovornost i učestvuju u kreiranju svoje države i politike.