ZAVRŠNA TRIBINA UJEDINjENE SRPSKE U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

ZAVRŠNA TRIBINA UJEDINjENE SRPSKE U BIJELjINI


Sve sale na našim predizbornim tribinama bile su prepune. Tako je i u Bijeljini. Imamo i specijalnog gosta Milana Novitovića na večerašnjoj završnoj tribini u Bijeljini, izjavio je Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, večeras u Bijeljini.



“Naši birači odlučuju i o predsjedniku Republike Srpske i o članu Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, o Savjetu ministara i budućoj vladi. Oni koji su pokušali da nas diskredituju preko Milana Novitovića, oca devetoro djece, jednog od najuspješnijih direktora Civilne zaštite Republike Srpske, pokušali su da izvrše udar na institucije Republike Srpske. Prije petnaest dana dogovorena je kupovina helikoptera od Republike Srbije i upravo je ovih dana trebalo da se prebacuju helikopteri u Republiku Srpsku. Prebacićemo ih i niko nam neće osporiti dobre veze sa Srbijom. Niko neće pokolebati Ujedinjenu Srpsku. Moja poruka je: “Ako ste pokušali da nam slomite nogu, samo ste nam dali krila, a mi puno brže letimo, nego što trčimo”. Vrlo brzo ćemo se provozati tim helikopterom, koji je dogovorio Milan Novitović, po Republici Srpskoj”, izjavio je Nenad Stevandić.



Odgovarajući na pitanje o izbornim očekivanjima, Stevandić je izjavio da očekuje dva mandata u Banjalučkoj izbornoj jedinici i u Birču, te u svim drugim izbornim jedinicama po jedan mandat.

Milan Trninić, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini, nosilac izborne liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest, izjavio je da je interesovanje za završnu tribinu izuzetno veliko.



“To nije ništa novo, jer je u proteklih mjesec dana naš rejting naglo porastao i iz dana u dan raste. To nije slučajno, jer radimo kvalitetno i organizovano. Tako će biti i u budućnosti. Ovdje , u Izbornoj jedinici šest, očekujemo siguran mandat”, izjavio je Trninić.

Semberija Info