SNSD U BATKOVIĆU: BUDIMO JEDINSTVENI U ODBRANI SRPSKE 2. OKTOBRA :: Semberija INFO ::

 

SNSD U BATKOVIĆU: BUDIMO JEDINSTVENI U ODBRANI SRPSKE 2. OKTOBRA


Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu šest Vojin Mitrović pozvao je večeras na stranačkoj tribini u Batkoviću građane da podrže provjerene političare iza kojih stoje djela. Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović koje će nastaviti Dodikovu politiku odbrane Srpske u Sarajevu.

Iza politika Milorada Dodika i Željke Cvijanović su ostale škole, vrtići, centri kulture, auto-putevi, privredni objekti, započete su hidrocentrale, energetski objekti, redovne penzije, stabilne i veće plate.
Na drugoj strani se nalazi istrošeni političar Mirko Šarović i Jelenu Trivić koja do sada nije upravljala ni mjesnom zajednicom, ali bi sada da se igra i kocka Republikom Srpskom, pokušavajući da nauči kako  se upravlja državom.



„Ona može rukovoditi državom samo onako kako bi ispunjavala ciljeve stranih ambasada, provodila Šmitove namjere /nepriznati visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit/ . Takvi političari ne zaslužuju vaš glas i glas srpskog naroda.

Mitrović je pozvao građane da 2. oktobra masovno izađu na izbore i da zbog budućnosti Srpske, budućnosti narednih generacija, izaberu provjerene političare Dodika i Cvijanovićevu.

Kandidat na Listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu šest Dragan Knežević koji je rođen i živi u Batkoviću rekao je da će do kraja ove godine sa nivoa Republike Srpske u ovo naselje biti uloženo oko 300 000 maraka za rješavanje infrastrukturnih i drugih problema, iako su oni primarno u nadležnosti Gradske uprave, ali ih sadašnja gradonačelnik očigledno ne rješava.  



Najavio je i da će uskoro biti nastavljen projekat  izgradnje sistema za navodnjavanje na području Klisa i njegovo proširenje na druga područja, ističući da se radi o milionskim ulaganjima.

„Zamislite da svaka od političkih partija i pojedinaca koji nas kritikuju i pišu svakakve objave na društvenim mrežama donesu isto toliko u naše selo. Ono bi procvjetalo za 7 ili 8 godina. Pozivam ih da nešto rade , a ne samo da pričaju i dosađuju se“ rekao je Knežević i pozvao građane da glasaju za Milorada Dodika, Željku Cvijanović i kandidate SNSD koji provode politike iza kojih ostaju djela
Kandidat na Listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Branka Marković Savčić je istakla da kao major Vojske republike Srpske u penziji želi da drugog oktobra nakon završenih izbora raportira predsjedniku Republike Srpske  Miloradu Dodiku da je Srpska ponovo odbranjena i da je narod ponovo na visini zadatka.

„Potrebno nam je jedinstvo kao nikada do sada nakon 1995. godine. U ratu smo se okupljali oko naših generala, a danas oko Milorada Dodika koji u miru brani Republiku Srpsku, od utapanja u unitarnu Bosnu i Hercegovinu. Veliki su udari da se napravi sistem jedan čovjek jedan glasi i da se ostvare ideje Alije Izetbegovića o pravljenju zelene tranferzale. Ali to se neće desiti, jer to vi nećete dati na izborima 2. oktobra“ rekla je Savčić i podsjetila da je Milorad Dodik prije nekoliko dana dobio podršku jedne velike sile uz želju da ,,patriotske snage u Srpskoj ojačaju“.



Savćićeva je podsjetila i da je bila član SDS od osnivanja, ali da je zajedno sa dijelom rukovodstva iz Semberije koje je zagovaralo srpsko jedinstvo i sabornost, pravljenje koalicije svih političkih snaga uključujući i SNSD izbačena iz stranke.

,,Mi smo formirali SDS Semberije i danas podržavamo patriotsku politiku koju provodi Milorad Dodik, jer to je politika očuvanja naroda i odbrane Srpske. Zato izađite na izbore i glasajte za ove kandidate i Dodika i Cvijanovićevu“ poručila je Savčić

Kandidat na Listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milica Lovrić je iskazala uvjerenje da ćemo svi složno izaći na izbore 2. oktobra i pokazati svoju ljubav prema Republici Srpskoj.
Ona je podsjetila na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Bijeljini 15. septembra na Dan nacionalne zastave, da svi budemo jedinstveni.



„Jaka i stabilna Republika Srpska je cilj svih nas i zato nećemo dozvoliti da se izgubi njen identitet, njene nadležnosti , mir i bezbjednost. Zato moramo biti saborni i dati podršku upravo onima koji su do sada pokazali energiju, entuzijazam i rad i koji su uspješno vodili Republiku Srpsku, a to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Za ,,ove druge“ je rekla da nude ojačavanje stranog protektorata, gubitak nadležnosti Republike Srpske, i identiteta srpskog naroda.

Lovrićeva je na kraju pozvala sve one kojima je na srcu Srpska da izađu na izbore i glasaju za svoju Republiku, za one koji vode politiku očuvanja mira, sigurnosti i stabilnosti , za Dodika i Cvijanovićevu.