MILORAD JOVIČIĆ SDS UGLjEVIK: MI DRŽIMO RIJEČ-DJELIMA :: Semberija INFO ::

 

MILORAD JOVIČIĆ SDS UGLjEVIK: MI DRŽIMO RIJEČ-DJELIMA


Kandidat SDS iz Ugljevika za narodnog poslanika Milorad Jovičić tokom današnje posjete Mjesnoj zajednici Tutnjevac u kojoj je izgrađen novi vodovodni krak rekao je da lokalna uprava djelima drži riječ.

-Kod nas se prije svega narod pita kada je riječ o najvažnijim ali i manjim infrastrukturnim i drugim poduhvatima. To nije kod nas od juče. Mi smo tog stanovištva odavno i zbog toga smo dobili velika priznanja. Kod nas nije fraza da se narod pita. Kod nas se narod zaista pita-poručio je Jovičić.

Kao narodni poslanik, Jovičić je obećao da će svoj rad usmjeriti ka tome da se primjer pozitivnog trenda razvoja Ugljevika proširi na sve lokalne zajednice u Srpskoj.

-Nažalost, aktuelna vlast to sada selektivno radi, dijeleći nas na podobne i nepodobne. Došlo je vrijeme kada su Srpskoj potrebne promjene i nova vlast, koja će svoju politiku zasnivati na potrebama naroda a ne na ličnim interesima-rekao je Jovičić

Poljoprivrednici, privrednici, radnici,  studenti, đaci, talenti, sportisti, umjetnici biće u fokusu pažnje djelovanja nove vlasti, istakao je Jovičić.