Patkovača: SNSD TRASIRA PUT JAČANjA SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

Patkovača: SNSD TRASIRA PUT JAČANjA SRPSKE


Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je na skupu u Patkovači da je SNSD uradio više za ovo naselje nego lokalna vlast, koja je to bila dužna, navodeći kao primjer uređenje škole, fiskulturne sale i vrtića.

Odgovarajući na napade opozicionog kandidata PDP iz Bijeljine koji je i poslodavac u  privatnoj ugostiteljskoj firmi, u obliku poziva građanima koji rade u javnim institucijama ,,bez straha za posao glasaju za njega" Lazarević je rekao da se radi o slobodnom pravu svakog građanina na izbor i upitao da li isto važi i za radnike u njegovom privatnom preduzeću, kao i da li se tamo poštuju radno vrijeme i ostale zakonske norme?



„Politički amateri, pokažite se prvo u svojim privatnim firmama i dajte prava radnicima, a onda komentarišite zaposlene u državnim ustanovama", poručio je Lazarević 
Lazarević je bijeljinske kandidate iz drugog bloka stranaka pozvao ih da se, umjesto kritikom SNSD-a, bave rješavanjem problema građana, poput naselja Koviljuše, za koje je rekao da apokaliptično izgleda za vrijeme kiše jer gradska vlast nije uredila kanal za odvođenje kišnice.
On je najavio da će kandidati SNSD-a pokrenuti inicijativu za uređenje nedovršenog kanala koji pravi probleme stanovnicima.
Major Vojske Republike Srpske Branka Marković Savčić, kandidat SDS Semberije na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest, pozvala je danas na tribini u Patkovači saborce i sugrađane da podrže državotvornu SNSD i svojim glasom spriječe prekompoziciju BiH iz dejtonske u građansku i urušavanje Srpske.
"Nećemo dozvoliti da nastojanje Zapada pobijedi i da proguraju svoje ideje preko opozicije o prekompoziciji iz dejtonske u građansku BiH, što bi dovelo do poništavanja granica Republike Srpske koju smo platili sa 23.000 života", poručila je Savčićeva na tribini u bijeljinskom naselju Patkovača.



Ona je istakla da srpski narod 2. oktobra neće glasati za nestajanje Republike Srpske i da će podrškom za SNSD trasirati put njenog jačanja.
"Znate vi kao i ja kako je teško stvoriti ni iz čega, otići sa svoga ognjišta kao što je većina nas otišla i mi više nigdje ne idemo iz naše lijepe Republike Srpske naseljene dobrim ljudima", naglasila je Savčićeva.
Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić poručila je da građani znaju šta je urađeno proteklih 16 godina vlasti koju predvodi SNSD u Republici Srpskoj i da će svoj glas na izborima dati za nastavak politike predvođene Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović.