TRIBINA KOALICIJE “DOGOVOR ZA BIJELjINU” U VELIKOJ OBARSKOJ :: Semberija INFO ::

 

TRIBINA KOALICIJE “DOGOVOR ZA BIJELjINU” U VELIKOJ OBARSKOJ


Predsjednici gradskih odbora koalicionih partnera večeras su održali drugu koalicionu tribinu u Velikoj Obarskoj. U prepunoj sali Doma kulture, još jednom su svi zajedno iskazali  svoju podršku kandidatu za predsjednika Republike Srpske, Miloradu Dodiku  i Željki Cvijanović,  kandidatu za srpskog člana Predsjedništva BiH.

 - Mi smo večeras mještanima Velike Obarske skrenuli pažnju da je 2. oktobar istorijski datum, kada se građani opredjeljuju između političkih rezultata i političkih obećanja. Skrenuli smo pažnju da su globalna dešavanja vrlo neizvjesna i da je u tom smislu vrlo važno da Republiku Srpsku predstavljaju i brane i u Banja Luci i Sarajevu,  lideri kakvi su Milorad Dodik i Željka Cvijanović“, istakao je Miroslav Milovanović,predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina. 



- Ovo je regija koja je najjača u Izbornoj jedinici 6. Zamislite samo koji je broj glasačkih listića koji dolazi iz vaše regije, znate li koliko opština, nema ni pola stanovnika, koliko vi imate kao mjesna zajednica. Ova sredina je do sada dala mnogo kadrova za Bijeljinu, za Republiku Srpsku za BiH. Ova  regija kao najjača u IZ 6 treba da  da najubjedljiviju pobjedu Milorada Dodika i Željke Cvijanović. Hvala Bogu, pobijediće i Milorad i Željka, ali vas molim da ubjedljivo pobjede u ovoj Izbornoj jedinici u vašoj regiji, da mi svi možemo da se ponosimo i da tražimo za ovu sredinu sve što još treba ali i da opravdamo sve ono što smo dobili od Vlade Srpske. Nemam ništa protiv opzicije, niti je pominjem, kao oni mene, samo želim reći da sada nije vrijeme za eksperimentisanje i da to može biti veoma opasno. Imamo ljude koji su do sada nosili i iznijeli sve problem. Ja vas molim da im 2. Oktobra pokažemo zahvalnost za sve to I d aim damo poverenje da nastave dalje”, poručio je na koalicionoj tribini u Velikoj Obarskoj, Milan Dakić ,predsjednik Gradskog odbora i nosilac liste DEMOS-a u IZ 6. 



- Mi ovdje u Velikoj Obarskoj večeras vidimo pobjednički skup gdje dajemo podršku svim listama koalicionih partnera za Narodnu skupštinu i za Parlament BiH kao i za inokosne funkcije Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer mislimo da moramo birati ljude koji imaju svoj stav i svoje mišljenje, jer treba neko da nas predstavlja i u Briselu i u Moskvi i u Londonu,  pa čak i u Sarajevu, a to moraju biti ljudi koji su odvažni, koji su do sada znali da vode Republiku Srpsku i tu ne smijemo pogriješiti”, poručio je Mladen Petrović, predsjednik Republičke stranke Srpske.


Semberija info - S. Nikolić