VELIČANSTVEN SKUP U DOBOJU: DEMOS OČEKUJE DOBAR IZBORNI REZULTAT :: Semberija INFO ::

 

VELIČANSTVEN SKUP U DOBOJU: DEMOS OČEKUJE DOBAR IZBORNI REZULTAT


DOBOJ, 18. SEPTEMBRA – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović poručio je da ova stranka izvršila dobre pripreme za kampanju i da očekuje dobre izborne rezultate.

Čubrilović je istakao da opšti izbori, na koje DEMOS prvi put izlazi, treba da su praznik demokratije i da očekuje da i drugi politički subjekti poštuju izborna pravila.



“Nadam se da će ova kompaktnost ostati do kraja i da će DEMOS odraditi sve ono što je zacrtao u ovoj fazi”, rekao je Čubrilović u Doboju, gdje je prisustvovao predizbornom skupu DEMOS-a.

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Marinko Đukić uvjeren je da će ova stranka osvojiti po jedan direktan mandat za Narodnu skupštinu Srpske iz ove izborne jedinice i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva.

Kandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slađan Jović kaže da posjećenost skupu ukazuje na snagu DEMOS-a i garantuje dobar izborni rezultat.

Nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović poručio je da je dobojski DEMOS jedan od najorganizovanijih odbora.



On je realnim ocijenio osvajanje po jednog direktnog mandata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izbornih jedinica pet i šest, kao i za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva.




DEMOS