BALATUN: SA PODRŠKOM NARODA UBJEDLjIVA POBJEDA SNSD :: Semberija INFO ::

 

BALATUN: SA PODRŠKOM NARODA UBJEDLjIVA POBJEDA SNSD


 "Siguran sam da ćemo u narednih 15 dana našu prednost, koja je danas evidentna i ovdje u Semberiji, značajno povećati, jer je bitno ne samo da pobijedimo, već da ubjedljivo pobijedimo i da na ovim izborima pošaljemo poruku da, sa jedne strane imamo Republiku Srpsku, a sa druge strane one koji se zalažu za neke druge interese koji nisu na strani Srpske", rekao je kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić na predizbornoj tribini SNSD-a u naselju Balatun


 
Ćorić je naveo da je Balatun tradicionalno uporište SNSD i da je, kako kampanja odmiče, podrška naroda sve veća i veća na strani SNSD-a i pojedinačnih kandidata Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.
 
"Narod je prepoznao i uvidio da je podvala koja se nudi sa druge strane nešto što nije izbor za Republiku Srpsku i što ne može garantovati mir, stabilnost i prosperitet Srpskoj", rekao je Ćorić i dodao da su to "favoriti Njamačke i nekih drugih koji žele da mijenjaju političku situaciju na ovim prostorima".
 
On je naveo da se Kristijan Šmit, kako se vidjelo u javnosti, zalaže za to da Dodik ne ostane još dugo na političkoj sceni i da je njegov izbor Jelena Trivić.


 
"Oni nikada nisu bili naši saveznici i uradili su puno toga lošeg našem narodu. Narod neće nasjesti na tu podvalu koja se nudi sa druge strane i mi ćemo nastaviti da radimo predano, kao što smo radili svih prethodnih godina, prezentovaćemo rezultate našeg rada i siguram sam da ćemo na osnovu toga dobiti ubjedljivu podršku naroda", zaključio je Ćorić.
 
Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izbore jedinice šest Vojin Mitrović rekao je da građani Balatuna, Trnjaka i Međaša i ovaj put biraju put koji su vodili i vodiće Dodik i Cvijanovićeva, put prosperiteta i napretka, jačanja institucija, izgradnje novih auto-puteva, mreže koja će povezati Republiku Srpsku sa zemljama zapadnog Balkana, ali i EU.
 
"To su ljudi koji žele graditi nova i njegovati stara prijateljstva, a najbolji prikaz je nedavni dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji će i u narednom periodu podržati sve infrastrukturne projekte i sve što je potrebno narodu sa ove strane Drine, to je bratska Srbija, naša majka Srbija, to je iskreni prijatelj, pored Rusije, Kine i Mađarske", ocijenio je Mitrović.


 
Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je da su ovi izbori bitni i da se očuva jedinstvo sa, kako je rekao, majkom Srbijom, što je i proslavljeno u Bijeljini 15. septembra.
 
"Bitno je da očuvamo Republiku Srpsku i naš identitet, da nastavimo sa razvijanjem Srpske do konačnog spajanja sa Srbijom, zato izađite 2. oktobra i glasajte za provjerene ljude, za Dodika, Cvijanovićevu i za liste SNSD-a za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine", poručio je Lazarević.


 
Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin rekla je da je proslava Dana srpskog jedinstva i dolazak Vučića u Republiku Srpsku pokazao svijetu da su Srbi zajedno, sa obje strane



Svi kandidati su večeras poručili da ogromna podrška naroda SNSD-u raste svakim danom kampanje i da će stranka na izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu za Republiku Srpsku.