VELIKA PODRŠKA KANDIDATIMA DEMOS-A NA TRIBINI U GLAVIČICAMA :: Semberija INFO ::

 

VELIKA PODRŠKA KANDIDATIMA DEMOS-A NA TRIBINI U GLAVIČICAMA


U prepunoj sali motela “Ristić” u Glavičicama, večeras su se predstavili kandidati DEMOS-a iz IZ 6 za Narodnu skupštinu RS i  IZ 2 za Parlamentarnu skupštinu BiH.

 Milan Dakić, nosilac liste za NS RS u Izbornoj jedinici 6, poručio je okupljenim mještanima da su predstojeći izbori odlučujući za Republiku Srpsku.


 

- Dva mandata sam već poslanik.To je osam godina, što je dug period da se neke stvari primjete i uvide. Kao poslanik, a sada kao kandidat, vidim da se trenutno Republika Srpska, zaista brani na ovim izborima, da se brani sve ono što je RS do sada ostvarila. Nadam  se dvotrećinskoj većini naše koalicije, kako bi sačuvali ono što imamo ali i vratili ono što nam je oduzeto.Svi smo svjedoci trenutnih dešavanja u svijetu. Ona neće zaobići ni Republiku Srpsku i zato su nam potrebni  jaki političari koji će zaštiti Srpsku, zato su nam potrebni Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kandidati za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH i zato im DEMOS pruža punu podršku”, istakao je Dakić.

-Do sada smo pokazali ono što smo i obećali na početku kampanje – bavili smo se predstavljanjem naših rezultata i programa za naredni period, a ne prozivanjem drugih”, poručio je na tribini u Glavičicama Čedomir Stojanović, nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu Skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 2.


 

-DEMOS je mlada politička partija ali vrlo značajna u Republici Srpskoj.To su pokazali i prethodni izbori, kada smo imali 42 000 glasova.Cilj nam je da na ovoj izbornoj jedinici imamo 9500 glasova i jednog kandidata u NS RS i u IZ 2 jedan direktan mandate za Parlamentarnu skupštinu BiH”,rekao je Stojanović

(Semberija info)