ZA LjUDE KOJI MANjE PRIČAJU, A VIŠE RADE :: Semberija INFO ::

 

ZA LjUDE KOJI MANjE PRIČAJU, A VIŠE RADE


Na predizbornim skupovima Partije demokratskog progresa na kojima se predstavlja kandidat za predsjedinka RS, Jelena Trivić, nerijetko se prisutnima uz snažne poruke obraća i Mladen Ivanić, počasni predsjednik ove partije.

„Dodik je na mjestu člana predsjedništva pokazao dvije karakteristike, jedna na riječima galami, a na dijelima sve gubi. Dodik ove četiri godine nema ni jedne pobjede, ima samo poraz. I ajde samo što ih on ima, nego je problem što ih ima u Republika Srpska i srpski narod u cjelini, izolovan potpuno, bez perspektive, svi nas gledaju kroz njega, a mi nismo Mile. Pametniji smo o civilizovaniji i kulturniji, a prije svega pošteniji. Zato nam u Sarajevu trebaju ljudi koji će manje pričati, a više raditi. Gosođa Trivić je preuzela možda i najtežu bitku da upravo tog Milorada Dodika takvog, pobijedi i napravi ključni preokret u Republici Srskoj, da konačno ovu tešku i lošu fazu našeg političkog života zatvori. Ona iskreno vjeruje u Republiku Srpsku koja je drugačija od ovoga što je Mile pravio.
  • Republiku koja će carovati poštenje, a ne korupcija.
  • Republiku koja će biti okrenutija običnom čovjeku, a ne maloj grupi privilegovanih bogatih tajkuna i političkim ličnostima.
  • Republiku koja je bazirana na zakonu.
  • Republiku koja je ponosna što je Republika Srpska, ali i što je dio svijeta.“ – poručio je Ivanić ovom prilikom.