KOJČINOVAC: SNSD JE POKRET NARODA :: Semberija INFO ::

 

KOJČINOVAC: SNSD JE POKRET NARODA


SNSD je pokret naroda, to je naveći kompliment koji smo dobili u ovoj kampanji, jer mi jesmo najveća i najmnogobrojnija stranka koja sluša šta narod želi za dobrobit svoje Republike, ne samo u kampanji, već deceniju, i više unazad, izjavila je večeras na tribinu u Kojčinovcu kandidat stranke za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin.


 
„Pune sale dobrih domaćina na predizbornim skupovima SNSD-a u Bijeljini pokazuju koliko snažno građani podržavaju politiku SNSD-a koji je državotvorna i najmnogobrojnija stranka u Republici Srpskoj. Želimo da se ovim ljudima zahvalimo za povjerenje koje nam daju godinama i da to povjerenje produžimo i budemo na usluzi svakom čovjeku “ ocijenila je Đukinova.
 

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević itakao je je da je politika koju je SNSD vodio proteklih 15 godina stabilna i u interesu građana i da birači prepoznaju da je Milorad Dodik pravi vođa koji treba da vodi Republiku Srpsku u narednom periodu.

"Značajna je i lijepa vijest za sve građane Semberije i Republike Srpske da ćemo sutra na posebnoj sjednici Narodne skupštine po hitnoj proceduri izmijeniti Zakon o legalizaciji nelegalno izgrađenih objekata, što će omogućiti besplatnu legalizaciju više od 94.000 takvih objekata u Srpskoj", rekao je Knežević, koji je i aktuelni poslanik.



On je istakao da je ova mjera pomoći najugroženijim građanima i da Srpska preuzima teret legalizacije na sebe, podsjećajući da je to bila ideja i namjera Milorada Dodika.
 
,,Svi koji nisulegalizovali svoje objekte zaključno sa 31. 12. 2013. godine kada je bilo avionsko snimanje, biće legalizovani. Mijenjaćemo i Zakon o poljoprivrednom zemljištu, jer je veliki broj objekata izgrašđen na njemu i mora se izvršiti pretvaranje u građevinsko , što se plaćalo u prethodnom periodu, ali će i to biti besplatno“ pojasnio je Knežević.



Kandidat SNSD za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić podsjetila je građane da je od dolaska SNSD-a na vlast je zaista mnogo učinjeno ulaganjem u zdravstveni sektor i da je to razlog za povjerenje birača 2. oktobra.
 
Tu smo i večeras u Kojčinovcu da se borimo za ciljeve politika koje su postavili Milorad Dodik i Željka Cvijanović i svi naši ljudi u SNSD. Doli smo i da podsjetimo kako je bilo nekada, a kako je od dolaska Saveza socijaldemokrata na vast. Dužni smo da ,sa građanima Kojčinovca i građanima Republike Srpske uradimo još više, a mi to možemo i mi to znamo i potrudićemo se da ubijedimo građa da smo mi ta opcija kojoj treba dati povjerenje 2.oktobra“ Rekla je Gavrićeva. 



Kao primjer rada vlade SNSD ona je navela izgradnju bolnica, od kojih je prva u Bijeljini, ali i mjere  pronatalitetne mjere poput naknade za nezaposlene porodilje i za majke sa četvoro djece.