Slavenko Ristić posjetio Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Suvog Polja: Fudbalski klubovi značajna mjesta sportskog i društvenog okupljanja mladih u Semberiji :: Semberija INFO ::

 

Slavenko Ristić posjetio Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Suvog Polja: Fudbalski klubovi značajna mjesta sportskog i društvenog okupljanja mladih u Semberiji


Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, posjetio je igrače, trenere i rukovodstvo Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Suvog Polja, te podržao rad i rezultate ovog uzornog sportskog kolektiva.

Fudbalski klub „Jedinstvo“, jedan od najstarijih u Semberiji, iduće godine proslaviće 60 godina postojanja. Ovaj sportski kolektiv jedan je od rijetkih koji je pet decenija postojanja obilježio i štampanjem monografije kluba, koju su poklonili Slavenku Ristiću.

- Sa zadovoljstvom sam podržao FK „Jedinstvo“, uspješan sportski kolektiv koji predstavlja značajno mjesto sportskog i društvenog okupljanja mladih u ovom semberskom i podmajevičkom kraju. Igračima, trenerima i rukovodstvu želim da još dugo njeguju bogatu tradiciju ovog kluba i da u ovoj i u narednim sezonama postižu dobre rezultate – rekao je Ristić.

Ristić, koji je i ranije pružao pomoć ovom sportskom kolektivu, pozdravio je dobar početak ovogodišnje sezone FK „Jedinstva“ u Područnoj fudbalskoj ligi Semberije.

- Rezultati su uvijek plod dobre organizacije, treninga i truda rukovodstva kluba da igračima obezbijedi najbolje uslove. I u timu i u rukovodstvu kluba su mladi ljudi, koji su svjesni činjenice da svaki sport vaspitava mlade da postanu bolji ljudi – naglasio je Ristić, dugogodišnji vrhunski sportista i sportski radnik.

Članovi i rukovodstvo FK „Jedinstva“ iz Suvog Polja uručili su Slavenku Ristiću zahvalnicu za doprinos radu i rezultatima ovog uspješnog fudbalskog kolektiva.