SNSD: STIPENDISTI NjEMAČKIH FONDACIJA SU POBJEGLI SA GLASANjA O SANKCIJAMA RUSIJI :: Semberija INFO ::

 

SNSD: STIPENDISTI NjEMAČKIH FONDACIJA SU POBJEGLI SA GLASANjA O SANKCIJAMA RUSIJI


Svakodnevna podrška naroda državotvornoj politici SNSD  jasna je poruka da ćemo pobijediti na izborima i očuvati Republiku Srpsku, izjavila je na stranačkom skupu u Bijeljini Milica Lovrić, kandidat SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest.



„Pobjeda Milorada Dodika, Željke Cvijanović i kandidatskih lista SNSD obezbijediće kontinuitet politike odbrane Republike Srpske i to je jedini put kako bi obezbijedili budućnost i sigurnost Srpske“, rekla je Lovrićeva na tribini u Suvom Polju.



Kandidat na istoj listi SNSD Zlatan Lazarević rekao je na skupu da se u ovoj godini obilježavaju tri bitne stvari za Srpsku: 30. godina od njenog stvaranja, početak promjene svjetskog poretka i izbori 2. oktobra. On je dodao da su oni koji su bježali iz skupštinske sale kada se glasalo o sankcijama Rusiji stipendisti njemačkih fondacija.



„Političkom Sarajevu i njihovim zapadnim mentorima žuri  se da ukinu Republiku Srpsku jer znaju da, ako to ne urade sada, nikada više neće moći uraditi. Zbog toga je jako bitno da izaberemo ljude koji jasno mogu da se odrede po pitanju EU, NATO i Rusije“, poručio je Lazarević.



Kandidat na zajedničkoj listi SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske Jovanka Đurđević ukazala je na značaj izbora 2. oktobra i pozvala sugrađane da glasaju za ozbiljne ljude sa lista SNSD i dokazane lidere koji su, kako je navela, dokazali da znaju i mogu da vode Srpsku. Za one koju su odbranili i sačuvali njen nacionalni identitet. 

Kao majka troje djece, Đurđevićeva je istakla i značajnu podršku vlasti predvođene SNSD za višečlane porodice i nezaposlene majke, te pozvala mlade i sve ljude kojima je Srpska u srcu  da se uključe u procese jačanja i razvoja Republike Srpske.