SLAVENKO RISTIĆ: VAŽNO JE POMOĆI SRBIMA, GDJE GOD SE NALAZILI :: Semberija INFO ::

 

SLAVENKO RISTIĆ: VAŽNO JE POMOĆI SRBIMA, GDJE GOD SE NALAZILI


- Bijeljina je grad sporta, a manifestacije poput „Trojke iz bloka“ prilika su da budemo humani i da pomognemo porodicama koje žive teško, pogotovo Srbima koji su ostali na Kosovu i Metohiji, čuvajući svoja ognjišta – izjavio je Slavenko Ristić na otvaranju IV sportske manifestacije „Trojka iz bloka“ na gradskom trgu u Bijeljini.


 
Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, naveo je da godinama podržava rad Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“, koja je organizator „Trojke iz bloka“ – takmičenja u šutiranju trojki.


 
- Danas je više nego ikada važno da budemo humani i pomognemo Srbima, gdje god se nalazili – istakao je Ristić, inače dugogodišnji sportista i evropski šampion u karateu.
 
Volonter Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ Milan Kovačević pojasnio je da će sav novac koji bude prikupljen na večerašnjem takmičenju biti iskorišten za adaptaciju kuće porodice Đurić iz Batkovića, koja ima petoro djece.


 
- Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ na području grada Bijeljina prošle godine je prikupila 42.000 KM i pomogla porodici Stojaković iz Novog naselja Janja u saniranju kuće – dodao je Kovačević.