Zoran Novaković, bijeljinski olimpijac: Pokret Uspješna Srpska imaće punu podršku moje porodice i prijatelja! :: Semberija INFO ::

 

Zoran Novaković, bijeljinski olimpijac: Pokret Uspješna Srpska imaće punu podršku moje porodice i prijatelja!


Članovi Pokreta Uspješna Srpska, prof dr Zlatko Maksimović, sa kandidatima za narodne poslanike u Republici Srpskoj, dr Nemanjom Jankovićem i doc. Dr Živkom Malić, posjetili su domaćinstvo Zorana Novakovića, čuvenog sportiste, strelca, jedinog olimpijca kojeg Bijeljina ima.

- Zahvaljujem se ljekarima, članovima Pokreta Uspješna Srpska, jedni su od rijetkih koji su došli da me posjete nakon moje uspješne karijere, a imali su zašto – bio sam prvak Balkana 1985. godine, a tri godine kasnije osvojio sam Evropsko prvenstvo u Čehoslovačkoj. Tih godina sam na svjetskim prvenstvima bio uvijek među prvih 15, zaključio je Zoran i dodao da dugo prati rad Pokreta i da je veoma zadovoljan. 
- Poručujem im da ostvaruju sjajne rezultate kao i ja, i na ovim izborima ću sa svojim ukućanima i prijateljima podržati Pokret Uspješna Srpska.



Dr Nemanja Janković je rekao da ovakvi ljudi moraju biti vidljiviji i oni su pokretači razvoja svake lokalne zajednice. 
- Zoran nesebično prenosi znanje i vještine mladim kadrovima i iskreno se nadam da će se iz redova mladih iznjedriti neko ko će biti adekvatna njegova zamjena, rekla je doc. Dr Živka Malić.



- Prof. dr Zlatko Maksimović izrazio je zadovoljstvo što naš jedini olimpijac ima planove za unapređenje sporta u našoj lokalnoj zajednici za naredni period i smatra da je zaslužio apsolutnu podršku našeg društva u cjelini. Sa ovakvim ljudima svima nama u RS može biti bolje,  istakao je prof dr Zlatko Maksimović.