ČUBRILOVIĆ: DEMOS ĆE UTICATI NA STABILIZACIJU PRILIKA UNUTAR SRPSKE I NA NIVOU BIH :: Semberija INFO ::

 

ČUBRILOVIĆ: DEMOS ĆE UTICATI NA STABILIZACIJU PRILIKA UNUTAR SRPSKE I NA NIVOU BIH


Foto
STANARI, 7. septembra – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović očekuje da nakon opštih izbora stranka ima najmanje šest poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i najmanje jednog u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Čubrilović je ocijenio da će to biti presudna snaga da DEMOS može da utiče na stabilizaciju prilika unutar Republike Srpske i na nivou BiH.

“DEMOS je politička organizacija koja prvi put izlazi na parlamentarne izbore i potpuno smo spremni”, rekao je Čubrilović u Stanarima gdje je prisustvovao otvaranju kancelarije Opštinskog odbora DEMOS-a.

On je naveo da DEMOS ima odbore ravnomjerno raspoređene širom Srpske sa kandidatima već prepoznatim u svojim sredinama.

Čubrilović je najavio fer kampanju i naglasio da parlamentarni izbori treba da su praznik demokratije, te dodao da su oni ujedno i priprema za naredne lokalne.

Predsjednik stanarskog Odbora DEMOS-a Dobrivoje Pančić smatra da će stanovnici ove opštine prepoznati kandidate ove stranke, za koje kaže da su mladi i čistog obraza.

Kandidat iz Doboja za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Slađan Jović rekao je da otvaranje novih kancelarija u Stanarima, Velikoj Bukovici i Petrovu pokazuje ozbiljnost i snagu ove stranke i da u ovoj izbornoj jedinici očekuje i više od jednog poslanika.

Nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović kaže da je prisutnost ova stranke u Srpskoj rezultat dosadašnjeg rada i da su građani već prepoznali rezultate njihovog rada.