SOCIJALISTIČKA PARTIJA: ZA BOLjU SRPSKU :: Semberija INFO ::

 

SOCIJALISTIČKA PARTIJA: ZA BOLjU SRPSKU


Foto
Predsjednik SP i aktuelni ministar u Vladi RS Petar Đokić, istakao je da SP u novi predizborni ciklus ulazi sa velikim očekivanjima, a to znači, kako je rekao, “da očekuju novu, kvalitetnu i veliku podršku građana Republike Srpske, s razlogom”.
 
-Svoje poslove smo kao partija proekle četiri godine obavljali savjesno i odgovorno, radili smo za dobrobit RS, a to se na mnogim mjestima može provjeriti i potvrditi. Želimo i dalje nastaviti da radimo savjesno i odgovorno za razvoj Republike, a on će se osigurati kroz ubrzan ekonomski rast. Nama je prioritet ekonomski rast Republike, a taj rast se može ostvariti kroz nove investicije. Već smo neke započeli i podsjetiću da imamo aktivnih 2,2  milijarde  KM samo u oblasti energetike, za koju sam ja zadužen u Vladi RS. Nove investicije će osigurati novac za veće penzije, plate, zdravstvo i obrazovanje, poljoprivredu i industriju”, rekao je Đokić i naglasio da SP podržava kandidate SNSD za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH.

Predsjedik GO SP Bijeljina Nedeljko Jović je istakao da imaju veliku podršku u Bijeljini i da očekuje najmanje dva poslanička mandata.     
 
-Socijalistička partija će imati odlične izborne rezultate, u koaliciji smo sa NDP i Srpskim pokretom iz Bratunca, a svi ćemo se truditi i zalagati da stvaramo ljepši ambijent u Bijeljini i cijeloj Republici Srpskoj”, rekao je Jović. Druženje socijalista počelo je u Bijeljini u svečanom salonu Monaco, a kampanju vode pod sloganom  “Za bolju Srpsku”.

(Semberija info)