OSVJEŠTAN OBJEKAT ZA VJERSKE POTREBE U RAVNOM POLjU KOD UGLjEVIKA :: Semberija INFO ::

 

OSVJEŠTAN OBJEKAT ZA VJERSKE POTREBE U RAVNOM POLjU KOD UGLjEVIKA


Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa predsjednikom Skupštine ove opštine Đokom Simićem posjetio je kasno popodne Mjesnu zajednicu Ravno Polje u kojoj su urađeni brojni infrastrukturni projekti.
 
Perić i Simić prisustvovali su osvještanju novosagrađenog  objekta koji služi za vjerske obrede pri mjesnom groblju za  šta je iz lokalnog budžeta izdvojeno 70.000 KM.
 
„Ovaj objekat će služiti za vjerske obrede  mještana pri groblju, takođe smo za potrebe širenja ovog groblja otkupili 3.000 kvadrata zemljišta" , rekao je Perić novinarima.
 
On je podsjetio da je u Ravnom Polju u proteklom vremenskom periodu riješeno pitanje vodosnabdijevanja, kanalizaciona mreža i  izgrađen Dom kulture.
 
„Asfaltirali smo puteve, a to ćemo raditi i u ovoj godini a sve sa ciljem poboljšanja kvaliteta života naših građana jer je to opredjeljenje rukovodstva opštine Ugljevik“, dodao je Perić.
 
Objekat su osvještali protojerej Miladin Kršić, arhimandrit Nektarije, iguman Manastira Časnog krsta u Suvom Polju i protojerej Vedran Bardak.
 
Kršić je izrazio zadovoljstvo jer će novosagrađeni objekat  služiti vjernom narodu u ovoj parohiji.
 
Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Ravno Polje Pero Manojlović zahvalio je opštini Ugljevik na podršci i dodao da u ovom dijelu ugljevičke opštine živi 450 mještana.