U UGLjEVIKU PRILIKOM REDOVNE KONTROLE PRONAĐENA OPOJNA DROGA :: Semberija INFO ::

 

U UGLjEVIKU PRILIKOM REDOVNE KONTROLE PRONAĐENA OPOJNA DROGA


Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske stanice Ugljevik  u mjestu Maleševci, zaustavili su i kontrolisali putničko motorno  vozilo marke '' Pasat ''  sa kojim je upravljalo lice A.S.
 
Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje vozila, te je tom prilikom pronađeno i prvremeno oduzet 71,5 gram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu  koja je bila upakovana u dvije najlonske kese.Takođe, pronađeno je i 0,7 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.
 
O svemu je obavješteno nadležno tužilaštvo, postupajući tužilac naložio da se nakon dokumentovanja predmeta protiv lica A.S. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu '' Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga''.
 
Navedeni rezultati su sled kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimanju u cilju sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.