Dirljiv gest načelnika Ugljevika: Prosvjetari više od blaga :: Semberija INFO ::

 

Dirljiv gest načelnika Ugljevika: Prosvjetari više od blaga


Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je danas novčane poklone i nalivpera penzionisanom profesoru Milanu Iliću, nastavniku Milanu Nikiću i učitelju Radivoju Vićiću.

Načelnik Perić je, nakon prijema koji je organizovao u čast penzionisanih prosvjetnih radnika, istakao da su oni pokazali predanost poslu te ljubav prema zavičaju i otadžbini.

-Hvala vam za sve što ste učinili za našu lokalnu zajednicu, za znanje koje ste prenijeli generacijama kojima ste predavali i za nesebičnu ljubav koju ste iskazali prema svima. Neka vam zaslužena  penzija donese mnogo zdravlja i sreće u ovom novom životnom poglavlju-poručio  je Perić penzionisanim prosvjetarima.

On je podsjetio da opština Ugljevik tradicionalno nagrađuje najbolje učenike te da je godinama unazad ulagano u škole na ovom području s ciljem poboljšanja kvaliteta nastave.

-Naša pažnja je uvijek na najmlađima, našim učenicima ali i na prosvjetnim radnicima čiji je rad nemjerljiv u doprinosu razvoja društva i vaspitanja i obrazovanja djece-naglasio je Perić.

Penzionisani profesor iz ugljevičkog Srednjoškolskog centra “Mihailo Petrović Alas” Milan Ilić ocijenio je dobrim i pozitivnim rad u ovoj školi sa đacima za koje je rekao da postižu odlične rezultate u nastavnim ali i vannastavnim aktivnostima.

-Radni vijek sam proveo u ugljevičkoj srednjoj školi u kojoj sam uvijek bio zadovoljan đacima, upravama i svima koji su podržavali našu školu kako bi postizala dobre rezultate. Čast mi je što sam radio u tako divnom kolektivu-rekao je Ilić koji je zahvalio načelniku Periću za pažnju koju pokazuje prosvjetarima.

Današnjem prijemu prisustvovali su i  zamjenik načelnika Vanja Zekić, načelnik Odjeljenja za finansije Ruža Jović, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Verica Petrović i dirketor Srednjoškolskog centra “Mihailo Petrović Alas” Vesna Lakić.