Uspješno završene "Viteške igre Ugljevik 2024": Najboljima nagrade uručio načelnik Perić :: Semberija INFO ::

 

Uspješno završene "Viteške igre Ugljevik 2024": Najboljima nagrade uručio načelnik Perić


Ekipa iz Koceljeva (Srbija) pobjednik je Prvog prvenstva "Viteških igara Ugljevik 2024" koje su održane danas u Ugljeviku.
 
Nagradu od 1.500 KM najboljina uručio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji ja zahvalio svim učesnicima ove današnje manifestacije na fer-plej borbi i svemu prikazanom brojnoj podmajevičkoj publici.
 
Perić je istakao da su Ugljevičani danas bili domaćini takmičenja koji kod Srba ima dugu i svijetlu tradiciju.
 
-Posebno me raduje učešće najmlađih u ovom takmičenju. Odavno je naše opredjeljenje podrška mladim pokoljenjima i zaista sa ove vremenske distance mogu da izrazim ogromno zadovoljstvo postignutim rezultatima u radu sa mladim naraštajima-rekao je Perić.


 
Na večerašnjoj održanoj skupštini članovi konopaških klubova iz Republike Srpske izabrali su Velimira Đorđevića iz Ugljevika za predsjednika Konopaškog saveza BiH i članove upravnog odbora.
 
Đorđević je zahvalio za podršku ističući da će se truditi da opravda ovo povjerenje koje je dobio od svojih kolega.
 
U ime ekipe "Rudar Tag" organizatora takmičenja, Đorđevuć je ocijenio je uspješnim Prvo prvenstvo "Viteških igara-Ugljevik 2024" i zahvalio svima koji su podržali današnju manifestaciju a posebno opštini Ugljevik i njenom načelniku Periću.
 
Drugoplasira je bila ekipa domaćina "Rudar Tag" kojoj je uručeno 700 KM dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Svilajnca (Srbija) i nagradu od 400 KM.
 
Nikola Ilić iz Koceljeve bio je najbolji takmičar u obaranju ruke, drugoplasirani je bio takmičar Mladen Živuljević iz Svilajnca a trćeplasirani u ovoj disciplini bio je Milan Golubović iz domaćeg"Rudara Tag".