PRIZNANjA ZA TURISTIČKU ORGANIZACIJU UGLjEVIKA I HOTEL "ATLAS" NA SAJMU U NOVOM SADU :: Semberija INFO ::

 

PRIZNANjA ZA TURISTIČKU ORGANIZACIJU UGLjEVIKA I HOTEL "ATLAS" NA SAJMU U NOVOM SADU


Turistička organizacija Ugljevik dobitnik je zlatne medalje za promociju ove opštine na 53. Međunarodnom sajmu turizma koji je održan od 17. do 19. novembra u Novom Sadu. Iz opštine Ugljevik saopšteno je da je ugljevički hotel "Atlas" dobitnik četiri velike zlatne medalje i povelje Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet hotelskih usluga.

Hotel "Atlas" dobitnik je zlatnih medalja medalja za organizaciju događaja i proslava, za vrhunski kvalitet hotelskih usluga, za kapacitete u oblasti kongresnog turizma i za gastronomsku ponudu restorana i gradske kafane.

Generalni menadžer hotela "Atlas" Danko Mlađenović rekao je da je pred njima velika obaveza da svako priznanje opravdaju i da nastave da rade na kvalitetu pružanja usluga.

On je zahvalio Turističkoj organizaciji Ugljevika za odličnu saradnju. 

Mlađenović je najavio da će 7. i 8. aprila sljedeće godine u ovom hotelu u Ugljeviku biti održan drugi "Hedonist fest", za koji je zainteresovan veliki broj izlagača iz regiona.

Međunarodni novosadski sajam turizma okupio je ove godine više od 250 izlagača iz 11 zemalja - Crna Gora, koja je bila i partner ovogodišnjeg sajma turizma, Srbija, BiH, Republika Srpska, Sjeverna Makedonija, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Kipar, Bugarska, Irak i Austrija. 


Za Semberija info - Mladen Vasilić