STOJANOVIĆ I VIDAKOVIĆ ČESTITALI PRVACIMA U UGLjEVIKU POLAZAK U ŠKOLU :: Semberija INFO ::

 

STOJANOVIĆ I VIDAKOVIĆ ČESTITALI PRVACIMA U UGLjEVIKU POLAZAK U ŠKOLU


Foto
U Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ u Ugljeviku danas je organizovana dobrodošlica za đake prvake, kojih je u ovoj školskoj godini upisano osamdeset dvoje.



Direktor škole Vladimir Đokić poželio je prvačićima srećan početak školske godine.



"Želim da svim novim đacima naše škole, našim dragim prvacima, čestitam polazak u školu.  Znamo da je ovo poseban dan i za njih i za njihove roditelje i zato smo, kao škola, odlučili da im priredimo dobrodošlicu na ovaj način", rekao je direktor Đokić.



Dobrodošlicu prvacima poželjeli su i generalni direktor RiTE Ugljevik Čedomir Stojanović i izvršni direktor Dragiša Vidaković.



„RiTE Ugljevik kao odgovorna firma razumije važnost podrške obrazovanju i mladim talentima. Svake godine nagrađujemo najbolje učenike i đake generacije i na taj način nastojimo da ih dodatno motivišemo. Želim srećan početak školovanja dragim đacima prvacima i mnogo uspjeha na novom putu, uz želju da im školski dani prođu što bezbrižnije“, rekao je Stojanović koji je prosvjetnim radnicima i direktoru školu poželio uspješan rad.

Preduzeće RiTE Ugljevik je, na zahtjev škole, obezbjedilo video nadzor školskih objekata, a okupljenima se obratio i izvršni direktor RiTE Ugljevik Dragiša Vidaković



"Rudnik i Termoelektrana, kao društveno odgovorno preduzeće, i Uprava na čelu sa direktorom Čedomirom Stojanovićem sigurno će i ubuduće podržati sve aktivnosti škole i nagrađivati dobre đake. Ova škola u najljepšem svjetlu predstavlja i Ugljevik i sve građane Ugljevika, a ja sam uvjeren da će nastaviti i u narednom periodu", rekao je Vidaković.