BORBELj I OLIVERA JEVTIĆ POBJEDNICI ATLETSKE TRKE “UGLjEVIK 2022” :: Semberija INFO ::

 

BORBELj I OLIVERA JEVTIĆ POBJEDNICI ATLETSKE TRKE “UGLjEVIK 2022”


Foto
Trka je okupila više od 200 takmičara seniora, a učestvovalo je i 250 mališana od tri do osam godina.
 
Ova sportska manifestacija počela je trkama za najmlađe u kategorijama tri, četiri i pet godina na 100 metara, zatim šest, sedam i osam godina na 200 metara, kao i trkama za uzrast devet i deset godina na dionici od 400 metara.


 
Borbelj koji je član Atletskog kluba “Apatin” (Srbija)  bio je najbrži na 10 kilometara u muškoj konkurenciji a proslavljena srpska atletičarka Olivera Jevtić u ženskoj konkurenciji.
 
Organizator trke Mladen Stevanović zahvalio je svim učesnicima i čestitao pobjednicima na ostvarenim rezultatima a posebno Ugljevičanima koji su podržali ovogodišnju trku.
 
-Naša misija od samog početka jeste da organizujemo trke i kreiramo inovativno-sportske,društveno-odgovorne događaje koji inspirišu, zbližavaju i osnažuju pojedince i društvo-rekao je Stevanović.
 
On je istakao da je veoma važna promocija zdravog načina života kroz sport i rekreaciju.
 
-Večerašnji brojni učesnici su dokaz da smo uspjeli u svojim namjerama. Veliko hvala opštini Ugljevik koja iz godine u godinu sve više ulaže u promociju sporta i zdravog načina života-zaključio je Stevanović i zahvalio svima koji su pomogli organizaciju trke.
 
Opština Ugljevik bila je pokrovitelj ove sportske manifestacije a seniorsku trku otvorio je šef kabineta načelnika Ugljevika Milorad Jovičić.